nenada 289 Napisano Mart 16, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Japansko srce u italijanskom odelu : https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T059/059TM_Apr_Pegaso650Strada.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 16, 2018 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro prodao Pegaso Stradu 660 sa negde oko 30.000 km. Motor kupljen od prvog vlasnika, coveka kojeg licno poznajem. Ni jedan cent mimo potrosnog materijala nije ulozen u motor. Znaci gume, akumulator, kocnice, lanac, lancanik, ulje i filter. Sve fercera kao na novom Drugar je 5-6 godina vozio Pegaso 650. Koristio sam ga skoro pa jednako kao on. Do nekih 65000km mimo potrosnog, zamenjena sajla kvacila, ciscenje rezervoara i karburatora, stelovanje ventila i zamena lezaja guvernala. Potrosnja mozda malo veca nego kod konkurencije, ali vesanje, kocnice, odziv na gas... vrh. Gore kazu nema delova. Tako i treba. Koji ce ti djavo motor za koji trebaju delovi. Samo je poenta naci pristojan primerak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan I ja razmisljam da nabavim pegaso strada 2008godiste. Interesuje me: 1. visok sam 178cm, dali mozda nisam nizak za ovaj motor? 2. kako je so potrosnja u grad? 3. sta da pazim prilikom kupovine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je ipak kupljena Aprilia Prvih 1000km prezadovoljan, a dalje cemo videti. Nastavi li ovako, ima da se raspravljam sa svakim ko kaze da Aprilia ne valja Pozdravljam! Sent from my SM-G935F using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' te lepo sluzi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom, ja 10 godina dva caponorda nikad problema, dvije pegaso nikad problema, 20 godina alfi nikad problema..............eto tako da ne idem dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Decembar 10, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kolege. Dosao je i taj dan da moram motor prodati. Posto nemam dovoljno postova da se oglasim na drugom mestu, iskoristicu ovu temu(kad sam je otvorio, ima i da je zatvorim ) ako mi administracija dozvoli. Mora se ulagati u posao, a motor trenutno najmanje zaradjuje. U pitanju je Aprilia Pegaso Trail 660. Motor je kod mene 2 godine i za to vreme sam presao oko 10 000km. Ove godine sam imao moju prvu vecu voznju od 3000km za 5dana pred kraj sezone i mogu da kazem da je to lagano izdrzao. Na motoru su radjeni svi servisi redovno: -Kad sam ga uzeo, odmah je menjana pumpa za gorivo, stavljene nove gume (michelin anakee lll) - Pre 6000km je promenjen lanac i lancanici - Pre putovanja(pre 3000km) radjena reparacija dizne(preventivno), promenjene plocice, promenjeno ulje i filter ulja. Motor ima dosta dodatne opreme: -povisen vizir -centralni stender -uticnica 12v -tank torba i bocne torbe (idu i kabanice za sve tri torbe) -aftermarket Auspusi sa"db killer"-ima -aftermarket stitnici ruku -aftermarket fuzasteri -aftermarket volan Na putovanju sam imao mali pad/klizanje na sljunku pri brzini od nekih 10km/h gde se malo ostetila bocna torba (vidi se na slikama). Takodje kao dokaz cekam kaznu od Policije da sam ugrozio medvede u sumi kod B.Baste posto sam pao dok sam se penjao na vidikovac. E da, motor ima predjeno nekih 58 000km i registrovan je do 07.2020. Br. tel 064/0457029 Cena: 2900e Za sva ostala pitanja ili jos slika stojim na raspolaganju. Pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Februar 2, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2700e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a godište je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Februar 10, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS 2006 godiste. Izvinjavam se, tek sad vidim. I ima 53 000k predjeno (nesto sam permutovao) ,ali to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...