N.F.S. 21431 Napisano Maj 7, 2018 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svratio do radnje koja lance drzi, do 14h radi tako da sam opet vrata "poljubio"... Stoji reklama na vratima www.visiontrade.rs pa koga zanima kontakt ili je radoznao neka pogleda Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nije mi tesko da pozovem sutra da vidim sta imaju zanimljivo da kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, N.F.S. je napisao: Svratio do radnje koja lance drzi, do 14h radi tako da sam opet vrata "poljubio"... Stoji reklama na vratima www.visiontrade.rs pa koga zanima kontakt ili je radoznao neka pogleda Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Zvao sam. Italijanski 530 sa O ring gumicama oko 4000 din metar ako nekoga zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako lanac ima 120 linkova dugačak je 190 cm.Neznam kakav je kvalitet ali nije baš ni džaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 9, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, sasa ns 1 je napisao: ako lanac ima 120 linkova dugačak je 190 cm.Neznam kakav je kvalitet ali nije baš ni džaba To sam i ja pomislio, za taj novac ima neki "proveren" lanac. Ja sam pozvao da proverim cenu jer ne planiram zamenu lancanika pa necu skup lanac da stavljam nego neki jeftiniji ako nadjem pa koliko predje, s tim sto opet ne mogu ni neki obican na metar pa da razmisljam hoce li svakog trenutka da pukne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Sutra stize ulje i trebalo bi sutra da bude registrovan. Jos lanac ostaje da se "prikrpi" i voznja moze da krene. Kasnim sa otvaranjem sezone ali bolje ikad nego nikad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Da zakljucim temu, odustao sam od "krpljenja" i uzeo nov set. E sad dilema spej ili sae90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Jun 10, 2018 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno, bitnije je da je lanac podmazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 11, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan U MRG Moto shopu, mislim da je bilo 11 950 sa postarinom JT lancanici i DID 530VX, s tim sto su mi greskom poslali prednji lancanik sa 14 a hteo sam sa 16. Nisam hteo da vracam ovaj od 14 nego sam uzeo plus sa 16 jer sam za dva zuba uzeo manji zadnji pa sam mislio da imam oba za probu. Ali sam zadovoljan sa 16/48 tako da je ovaj 14 visak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Jun 11, 2018 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa 14 napred mozes da vozis u velikom prenosu na malom gasu... Drasticno se poveca snaga sa dva zuba manje! Treba vise obrtaja za vecu brzinu ali zbog dosta snage saltuje se ranije... Za grad vrh, pazi u prvoj koliko gasa dajes (ako stavis 14z lancanik) Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mnogo se cuje lanac kada guram motor? Do ceka moze da bude? Spojnica nije pretegnuta, radi lepo i lako, nov i lanac i lancanici lanac sigurno ide 2 cm gore dole mozda i vise. Koliko vidim tocak nije ukosen. Dal da ga olabavim malo? Cuje se vise nego stari, bas sam se smorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 17, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kako treba, onda može biti do lanca. Neki su normalno bučniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...