dexter 38 Napisano Februar 10, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnik hladnjaka Suzuki V-StromDL 650 za modele 2004-2011DL 1000 za modele 2004-2014DL 1000 za modele 2014-U crnoj boji - plastifikacijaI bruseni inox neobojen Cena 35 eura 063521586 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjeno i dobra cena Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 11, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno , uskoro ce biti jos raznih sitnica za stromove prvenstveno i neka oprema za svaciju garazu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to pravis il prodajes gotove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 1, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim a kad zavrsim prodajem gotove , salim se proizvodimo ih ovde u Srbiji, uskoro cu imati skid plate jako lep, nosac navigacije ili telefona nakacis sta zelis, stitnik auspuha univerzalan na selne, stitnik lanca, prosirenje za copavu, plocu za kofer za sator i slicno , stitnike za dodatna svetla sa logotipima modela ili marki motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 655 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan A eventualna izrada stitnika hladnjaka za druge motore? Konkretno Suzuki Bandit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiavo...svaka cast...takodje pitanje kao kolega SkoMy.....samo za z750....:-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 2, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem su mi samo mere sve se da napraviti,, dizajn je najmanji problem.Posaljite mi modele.ili godiste pa da probamPoslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti treba vremena da skines mere? ja ti mogu poslati moj za bandita, pa ga kloniraj predpostavljam da mozes napraviti isti + klasican a gore vec imas kupca za taj model starija verzija bandita, kontam da je i za 1200 isti kao na 600... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Z750s 2005god....imam mere od kineza....mogu i premeriti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 655 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Bandit 600, 1996. godiste. Pitao sam informativno, posto mi se svidja kako je za stroma ispalo. Imam stitnik svakako u planu, samo hocu da izguglam malo da vidimo cisto ideju za dizajn pa kada se odlucim saljem mere. Hvala zlig0r-u na pomoci, sto kaze pretpostavljam da mozes I njegov jednostavno da kloniras u krajnjem slucaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kontam da mu samo ove mere kao gore za z750 ne rade posao, jer ok, ima visinu, sirinu i dubinu, ali nema sanse da ubode mesta za kacenje i sam izgled nosaca preko kojih se kaci...zato predlozih da mu posaljem moj, da premeri sve mere...i Dexter onda moze da pravi xy razlicitih varijanti za bandita ako hoce, jer po slikama gore, znanja i shlifa za dizajn ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 2, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, SkoMy je napisao: A eventualna izrada stitnika hladnjaka za druge motore? Konkretno Suzuki Bandit I ja zaiteresovan za bandita 2006 1200 ccm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 2, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti treba vremena da skines mere? ja ti mogu poslati moj za bandita, pa ga kloniraj predpostavljam da mozes napraviti isti + klasican a gore vec imas kupca za taj model starija verzija bandita, kontam da je i za 1200 isti kao na 600...Pozdrav, Dan dva je potrebno da se skinu mere I za to obicno sledi jedan isti takav na poklonPoslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 2, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Z750s 2005god....imam mere od kineza....mogu i premeriti...Poslaxu bitne.mere pa da vidimo....Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 2, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, dexter je napisao: Problem su mi samo mere sve se da napraviti,, dizajn je najmanji problem. Posaljite mi modele.ili godiste pa da probam Pozdrav kolega, zanima me stitnik hladnjaka za Hondu NC750X 2016god. bruseni Inox u ovakvoj varijanti ako moze, umesto 500 da pise NC750 Ako mozes napraviti, nije mi problem da dodjem do tebe radi uzimanje mera i na kraju cena koja bi bila za to zadovoljstvo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 655 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Imam strucno pitanje.. Taj bruseni inox je koliko vidim uzivo neka boja hroma? I da li postoji razlika u kvalitetu izmedju toga i ove crne varijante sa plastifikacijom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 2, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bruseni inox ti je u nasem narodu poznat kao Prohrom ili materijal od kog se prave sudopere, nerdjajuci celik... znaci postojan ako promeni boju ili malomaira zeleni sundjer za sudove izribas ili jos bolje Skocbrajt spec sundjer-smirgla i ko nov. A crna plastifikacija je celicni lim plastificiran u crno (Boja u prahu elektrostaticki nanesena i kasnie zapecena u peci - par god bez promene ako je nesto fizicki ne osteti ) Konacno Inox je postojaniji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...