kaligula1 1134 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Mart 23, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/21/2020 at 12:49 PM, nik_sa015 said: dragi čitaoci i drugari... žao mi je što ne mogu ukrasti više vremena te sesti i pisati. I ovaj i drugi moji putopisi moraju svi biti napisani do kraja... Jer svi će se naći u knjizi koju polako pripremam. Nema šanse da umorna glava piše tekst koji će imati minimum kvaliteta, tekst koji će da nosi svojom notom humora, dozom tenzije, i količinom akcije kao u Bondovim filmovima. Tako se trudim da pišem. Više puta se desilo da napišem par strana i ostavim (namerno) da to odstoji koji dan. Onda pročitam i sve obrišem jer to nije to. Tako da... razumite. Hajde sada ako imas malo vise vremena za pisanje, mogao bi jedan lep tekst da se cita sa uzivanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 6, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan On 11/20/2019 at 11:11 AM, Zuba87 said: Хеј! Ако је човек рекао да ће завршити путпис(е) за коју недељу, завршиће! Нема потребе да га подсећате на сваких годину дана! Godinu dana kasnije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Polako bre ljudi, đe gori Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само полако, сада ионако не могу да читам, немој да журиш! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je bas wooooow svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislija nastavak... kad ono ćorak....Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nije,nego kolega Rocknrolla "procitao" jedno 10-tak putopisa u zadnjih 3-4dana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4571 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I stavlja nam do znanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 21, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, falili mu postovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4571 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Samo čekam kad će oglas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naš drug. Brat. Prijatelj. Otac. Napustio nas je noćas. Otišao je da vozi na nekom drugom svetu. Na Balkanu svako ima nekog svog Bosanca. Mi smo imali sreću da smo imali najboljeg. Dejan Isaković Bosanac, umro je noćas u Šabačkoj bolnici od Covida. Putuj dobri moj. Iskreno saučešće porodici.Sent from my SM-G9980 using Tapatalk 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano April 3, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je krivo i zao sto to cujem, iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 3, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 49 Napisano April 3, 2021 U prolazu, 58 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano April 3, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, doviđenja.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana Dejana Isakovića Bosanca će biti u nedelju 04.04.2021 u 13h na Letnjikovačkom novom groblju u Šapcu. Motociklima ćemo ga ispratiti na poslednje putovanje Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Najdublje saucesce porodici ! Cela moto zajednica izgubila je dobrog coveka i prijatelja i iskrenog ljubitelja naseg nacina zivota ...Nek mu je vecna slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 4, 2021 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru dobri čoveče. Neka su ti čisti i ravni putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 4, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Steglo mi se grloSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kada ovakva vest rastuži nekoga ko Dejana Isakovića nikada u svom životu nije sreo ni upoznao, onda mogu samo pokušati da zamislim koliko je, u ovom trenutku, teško njegovoj porodici i prijateljima. Sa par reči šaljem vam najiskrenije saučešće i podršku da danas u ovim teškim trenucima pronađete u sebi snage za poslednji ispraćaj na put dostojan Dejana Isakovića Bosanca. Da li ste čuli nekada da je umro Čiko, prijatelj i saputnik strip junaka Zagora? Pa niste i nećete nikada čuti jer junaci iz takvih priča ne umiru, kao što ne može umreti ni Bosanac iz Nikolinih putopisa. Živeće isto vedar i nasmejan dok god se priče o njemu budu čitale i prepričavale, jednako spreman i uvek raspoložen da zajaše svoju "svetu kravu" i stilom "oktopoda" ili širom raširenih ruku, odveze ka svojoj slobodi. Tragove njegovih guma ne može prekriti pesak Sahare ni pustinje Gobi, oni se jasno vide danas kao što će se jasno videti dok god traju priče i sećanja na Bosanca. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 5, 2021 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam svih 15 strana juče i danas. Toliko uzbuđenja, zamišljenih situacija, prenesenih doživljaja i osećanja odavno nisam osetio čitajući nešto. Ovih dana mnogo razmišljam o Mongoliji i putu ka toj zemlji, zato sam i naišao na ovaj putopis. Samo ću napisati hvala, jedno ogromno hvala, i što ste išli i što si ovo ovako lepo napisao Nidžo. Žao mi je što sam pročitao ovu poslednju stranu. I to što nije završen putopis, ima svoju draž iako bih voleo da sam pročitao kraj, mada ovako možda i simbolizuje to da nema kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Želim pisati. Ali niti imam volje za pisanjem niti za voznjom negde dalje. Mongolija je jedna sjajna destinacija i tu sam svakome za savet predlog pomoc itd... Drago mi je da neko uziva u nasem poduhvatu i pisaniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu ipak morati pisati epizode o Sibirskoj kisi i pijanstvu, teskooom pijanstvu, zatim epizoda o napadu u sred noci dok Stevo spava snom pravednika a pokojni moj Bosanac i ja gledamo kako da ga udavimo al bez tragova zlocina, i epizoda nemoguca papirologija u povratku sa avanture... Ima materijala, samo da se ukrade vremena Hvala svima onima koji nisu do sada popizdeli i odustali i od putopisa i od motociklizma 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...