wragg 1067 Napisano Jun 3, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam ali nisam nasao. Hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano Jun 10, 2024 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Jel ima neko na prodaju stitnike za sake od vetra za Integru 750 2014 godiste, ako nema jel zna neko gde da kupim? Hvala puno... Sto se tice rasprave o pregrevanju dct-a da napisem moje licno iskustvo sa VFR 1200F dct koje se skoro pojavilo. Motor u gradu stani-kreni kada se ugreje i izbaci u N, posle prebacivanja u D ili S pocinju brzine da blinkaju, a nekad imam i samo onaj minus (-) znak koji blinka. Takodje motor ne moze da se upali, vec samo ugasi prednji far, mora da se stisne prednja kocnica pa se onda kresne, takodje N vise ne svetli zelenom bojom na tabli... Kada se ohladi, sve se vrati u normalu. Sto se tice saltanja brzina sve radi kao i prvog dana. Ovo vam je informacija iz prve ruke. Promenio Jun 10, 2024 član 6.5 Creedmoor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Jun 10, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @6.5 Creedmoor proveri da li pasu za tvoj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 11, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mala Integrica je usla u pubertet i mutirao joj je glas. Sa DB killerom: Bez DB killera: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 14, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2024 at 3:23 PM, Nenad.M said: Gde mogu da se kupe rucice i fitinzi (koliko sam skapirao rucice ne dolaze sa nastavkom koji nije kod svih isti) ? Na ovo mislim: https://www.xlmoto.eu/product/snell-brake-lever-adapter_pid-PM-0801008?v=25391 Ako nekog interesuje, kineske rucice sa fitinzima, poptuno spremne za montazu na Integru: Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Sad mogu da stelujem daljinu rucice. Vrlo zadovoljan kupovinom. Takodje sam sa Alija nasao deo sa prekidacima koji pasu na Integru, ja sam iskoristio za prekidac sirene: https://www.aliexpress.com/item/1005006817654778.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.59.318c1802RRmGvO Promenio Jun 14, 2024 član Nenad.M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 14, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Nenad.M je napisao: Takodje sam sa Alija nasao deo sa prekidacima koji pasu na Integru, ja sam iskoristio za prekidac sirene: https://www.aliexpress.com/item/1005006817654778.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.59.318c1802RRmGvO Kakav je kvalitet ovih prekidaca u odnosu na fabricke? Sa mojih su se malo izlizale oznake i vec odavno razmisljam kako to rjesiti jer mi bode oci uzasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, wragg said: Kakav je kvalitet ovih prekidaca u odnosu na fabricke? Sa mojih su se malo izlizale oznake i vec odavno razmisljam kako to rjesiti jer mi bode oci uzasno. Dobro deluju, videcemo koliko ce trajati.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 14, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, narucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 17, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2023 at 2:33 PM, SQTR said: @N.F.S. srecna ti kupovina! Imam jedan challenge za ovde prisutne: Integra je vrlo osetljiva na padove. Mislim na one u mestu, na druge ne zelim da mislim. Vec duze se razmisljam da po cenu busenja plastike napravim kacenje za ovakav dole crash bar. Seba ga je nekad odradio nekome ali resenje nije bas estetski prihvatljivo. Predlozite kako bi ovo moglo da se odradi. Siguran sam da bi nas bilo vise zainteresovanih. Ima li boljeg resenja od ovoga gore ? Da li ima smisla ovako nesto: DPM Crashpads for Honda NC700 NC750 WWW.NC700SHOP.COM DPM sides protections for Integra. Good looking way to protect your Integra from scratches. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 17, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo na mojoj kad sam je kupio. Prvo sto sam skinuo sa nje i bacio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 18, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan То је усмеривач ваздуха, што би бацио? Ок ми је да ти се не свиђа и не треба ти,али бацити функционални део Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 18, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pricam o ovom „vjetrobranu“ nego se nadovezujem na kolegu iznad mene i pricam o ovim ruznim sliderima dole. Ne znam kome je palo na pamet busiti ove gume ispod nogu da ovo zasarafi.A vjetrobrani su jos tu iako mi se ni oni bas ne svidjaju. Vidjet cemo do kada ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 18, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, wragg said: Ne pricam o ovom „vjetrobranu“ nego se nadovezujem na kolegu iznad mene i pricam o ovim ruznim sliderima dole. Ne znam kome je palo na pamet busiti ove gume ispod nogu da ovo zasarafi. A vjetrobrani su jos tu iako mi se ni oni bas ne svidjaju. Vidjet cemo do kada ce biti Kamo srece da sam ih ja imao kad mi se motor prevrnuo kada je copa propala u mekoj podlozi posle obilne kise https://2wheelshero.com/products/tp0014-r-g-racing-honda-integra-700-750-footboard-sliders-racing Promenio Jun 18, 2024 član Nenad.M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Jun 18, 2024 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Овако је код мене. Тако сам га купио....Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 18, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, bursacn said: Овако је код мене. Тако сам га купио.... Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока https://www.partsworldshop.com/de/3~70415~motorrad/Honda/Integra/Sturzbügel Mozda bi moglo da se odradi 'uradi sam' ? Ne bih da dam 200e za to koliko traze majstori-umetnici. Ideja mi je da se napravi model (od plasticnih cevi) , a onda sipka prema modelu da se savije na 3d masini... Znacilo bi mi par slika na pozicijama gde se fiksira srafovima. Promenio Jun 18, 2024 član Nenad.M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Jun 18, 2024 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Невероватно!!! Мој мотор је стигао из Швајцарске и баш је 2012. годиште и исте су боје. Можда је баш мој на слици??? Да не пише колико је прешао, шта кажу за одржавање? Што се тиче сликања тих "џиџа-биџа" радо ћу обавити. Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Jun 18, 2024 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan И да. Мени је мој мотор јако леп са тим "заштитама" украсима... Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 19, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2024. at 17:35, wragg je napisao: Ne pricam o ovom „vjetrobranu“ nego se nadovezujem na kolegu iznad mene i pricam o ovim ruznim sliderima dole. Ne znam kome je palo na pamet busiti ove gume ispod nogu da ovo zasarafi. A vjetrobrani su jos tu iako mi se ni oni bas ne svidjaju. Vidjet cemo do kada ce biti Извини, сад сам провалио о чему причаш, ово ми је било у првом плану, за ово што си скинуо сам истриповао да је нека налепница док нисам увећао фотку 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 25, 2024 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao zajebanciju sa šaltanjem kad se ugreje. Mislio sam da je do ovoga i onoga ali je bilo do istrošenih četkica na elektro motoru. Svako bolje zainteresovan moze sam da ih zameni kao i većinu stvari. Integra je poprilično jednostavna za osnovno održavanje i sitne popravke samo je osetljiva na čupanje plastika. Ne znam da li je ko skoro kupio sa oglasa crnu 2019. Odlična, vidim da je nema. Ja za malo da je uzmem ali sećanje na loše kočenje me odbijalo. Promenio Jun 25, 2024 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano Jun 26, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ta crna Integra nevina, al u lakat. Upućen si i sam kakve su peripetije administrativne išle sa tim motorom. Ja sam motor video uživo, sve u redu, ali ne zna se ko je vlasnik, gde su papiri i da li su se oprali u mašini. Video sam momka koji je oglasio, pre 3 dana na Voždovcu na tom motoru ne verujem da je prodat u međuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 26, 2024 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ono jeste, nije mi legla priča iako ima potvrdu o registraciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pravio kabal za prijavljivanje (HIIS) kljuca/trasnpondera ? Nabavio sam blanko kljuc i transpondere sa Alija, nisam 100% siguran koji kabal treba da spojim na akumulator. Promenio Jun 27, 2024 član Nenad.M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15919 Napisano Jun 27, 2024 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto bi to radio kad ima jednostavnog resenja za male pare. Code se izvuče iz kljuca koji se ubaci u drugi i ćao. Postoji mogucnost da napraviš sranje time kako si zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 27, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili jednostavno ako ti nije vazan taj Hiss previse, izvadis transponder iz ispravnog kljuca i zalijepis ga negdje kod brave pa neka je stalno aktivan. Kljuceve onda samo narezes i koristis sasvim normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Jun 28, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Satelis said: Ne znam sto bi to radio kad ima jednostavnog resenja za male pare. Code se izvuče iz kljuca koji se ubaci u drugi i ćao. Postoji mogucnost da napraviš sranje time kako si zamislio. Ima li preporuka ko to radi (za male pare) ? Uglavnom je cena 1/4 uredjaja za kopiranje kodova. Po mojim saznanjima procedura koja sam spomenuo je servisna procedura Honde (brisanje i dodavanje novih traspondera), cudi me, da to ovde neko vec nije radio... https://www.youtube.com/watch?v=Y2oX3NGlovI&t=3s Promenio Jun 28, 2024 član Nenad.M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...