(B)ubica 120 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Sveta 5. je napisao: Sutra idem po nju dogovoreno sve prebacicu je kod kuma u Beograd pa kad preddje u neki 10+ temperatura kod mene Jel sa redukovanom snagom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je 1998 godine bio TCS. Lepa sprava i moderna, nema sta. I boja je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na fotografiji 8 disk deluje da je prilicno izbrazdan. Bez obzira sto motor izgleda lepo, obavezno ga dobro pretresi kod nekog majstora. Taman imas vremena da eventualne nedostatke otklonis do pocetka sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 467 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Sveto, necu da trcim pred rudu pa da cestitam, tek kad ga doteras u Bor. Inace motor super izgleda, a i po gabaritima ti odgovara sigurno Ostaje da se nadamo da ce biti neka nova Konstanca za voznju ove godine. Vidim da je temu komentarisao i korisnik Lunja za kog pretpostavljam da je tvoj kum Sloba vec je dobar deo ekipe tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sa redukovanom snagom?DaПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Sveto, necu da trcim pred rudu pa da cestitam, tek kad ga doteras u Bor. Inace motor super izgleda, a i po gabaritima ti odgovara sigurno Ostaje da se nadamo da ce biti neka nova Konstanca za voznju ove godine. Vidim da je temu komentarisao i korisnik Lunja za kog pretpostavljam da je tvoj kum Sloba vec je dobar deo ekipe tu. Da Nikola sve sto si rekao je takoПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sveta 5. je napisao: Da Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Videćeš kad počneš da ga voziš,možda je i skinuta blokada pa imaš svu snagu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Inače to... duge kratke ture... Ja svaki dan idem sa njom na posao (ne sad naravno ) Grocka - Sava centar, ili Grocka - S.Pazova i nemam problem sa njom zbog gabarita. Nije za provlačenje ali za uživanje... to jeste. Nemam problem sa gabaritima i tezinom vozio sam Harlija i dalje ga imam funkcionise to sve dobro trazio sam motor sa 4 cilindra preovladjuju sportski i nejked tako daje ovo nesto sto mi odgovara apsolutno u svemu.Cena, god.posle 96.je god.prroizvodnje stanje kilometraze(ako je za verovati)S prodavcem imam iskustva.....tako da ne ocekujem neka iznenadjenja sutra prilikom preuzimanjaПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sveta 5. je napisao: Da,kupio sam je sutra idem po nju,imacu valjda priliku da ti se revansiram.Temu necu da zatvorim dok ne zavrsim pricu do kraja........ Nek je sa srecom kupovina i sta da ti kazem, najlepsa boja i najaca oprema, kao lutka je!Ziveo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom kupovina i sta da ti kazem, najlepsa boja i najaca oprema, kao lutka je!ZiveoHvala ako neki put dolazis u Bor skul ili bilo sta javi se 063 400004Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videćeš kad počneš da ga voziš,možda je i skinuta blokada pa imaš svu snagu!Verovatno imam Afriku iz svice uvezenu u saobracajnoj pise 28kw a ide normalno ta deblokada bi bilo dobro da je uradjen ali je i poznato kako se radi.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imam Afriku iz svice uvezenu u saobracajnoj pise 28kw a ide normalno ta deblokada bi bilo dobro da je uradjen ali je i poznato kako se radi.Послато са SM-J510FN уз помоћ ТапатокаU autobusu kucam po telefono pa pravim greske Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ovo znaci?Znaci da umesto 100 u saobracajnoj pise da ima manje konja sto moze ali ne mora da budeПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bocca_bastard je napisao: Sta ovo znaci? "Uštrojena",smanjena snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ako neki put dolazis u Bor skul ili bilo sta javi se 063 400004Послато са SM-J510FN уз помоћ ТапатокаTo skul treba da bude skupПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo u saobracajnoj onda super. I mislio sam da je to, ali nisam do sada cuo da neko koristi izraz "redukovana snaga" Kako obicno kazu?Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj hondi je to bilo redukovano na samom usisu u cilindar. Bukvalno podloska koja smanjuje usis sa precnika 4cm na 1 cm ili tako nesto. Samo se odviju flanse karburatora skine to i vrate flanse. Nista se karbovi ne steluju. Vrlo je moguce da inicijalno ne primetis da mu fali snage posto na niskom i srednjim obrtajima idu skoro isto. Oseti se najvise kad uzbrdo hoces na gas da ubrzas bez saltanja. Meni je za 73 Konja bio spusten na 36. I i dalje se tako vodi u saobracajnoj. Realno blokadu mogu i da vratim pa da opet ima 36 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ushtrojen iskren da budem. Ima smisla nego nisam cuo ranije. Nesto skroz drugo mi palo na pametMislio si kao kod teranca redukovan sporo a snazno ,ustrojen kod honde ne ide jer je zenskog roda Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj hondi je to bilo redukovano na samom usisu u cilindar. Bukvalno podloska koja smanjuje usis sa precnika 4cm na 1 cm ili tako nesto. Samo se odviju flanse karburatora skine to i vrate flanse. Nista se karbovi ne steluju. Vrlo je moguce da inicijalno ne primetis da mu fali snage posto na niskom i srednjim obrtajima idu skoro isto. Oseti se najvise kad uzbrdo hoces na gas da ubrzas bez saltanja. Meni je za 73 Konja bio spusten na 36. I i dalje se tako vodi u saobracajnoj. Realno blokadu mogu i da vratim pa da opet ima 36 konja Ne moze samo skidanje tih plastika moraju i dizne jer je bez dizni siromasna smesa.siromasna smesa vodi ka grejanju motora sto narocito za vazdusno hladjenje predstavlja problemПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1997 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj moja greska ja sam mislio na ulasku vazduha u karburator ...takav sistem vec ne znam kako se ponasa kad s ukloniПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicenje je POSLE karburatora, znaci smesa je vec napravljena samo je ograniceno koliko cilindar moze da uvuce u sebe. Licno sam gledao majstora, samo skinuo i vratio sve na mesto. Nikakvo stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i sad imamo lepu grupu za voznju od Kule preko Kaludjerice,Panceva,Vrsca, Kladova do Bora sa 6 komada ST1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Baki Vrsac je napisao: Neka je sa srecom i sad imamo lepu grupu za voznju od Kule preko Kaludjerice,Panceva,Vrsca, Kladova do Bora sa 6 komada ST1100 Izvini dragan d , nije Kaludjerica nego Grocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sveta 5. je napisao: Hvala ako neki put dolazis u Bor skul ili bilo sta javi se 063 400004 Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Da znas da na skup mozda i hocu, pa da zalijemo... Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...