mitri 1847 Napisano Januar 26, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam ovu temu samo zato da bih izrazio čuđenje što je predstavljanje ovog modela prošlo potpuno nezapaženo na forumu. Dugogodišnji sam član foruma ali takav skandal ne pamtim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 26, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Panigale V4 Speciale - 226 ponija i 174kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 27, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da ga probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Januar 27, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da su Honda ili Yamaha napravile ovo remek delo, tema bi imala jedno tri'es strana jos pre zvanicnog predstavljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Polako, da ga vidimo protiv konkurencije na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 27, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brines ves su 44Teeth najavili u sledeca 2-3 meseca video RSV4 RF vs Ducati V4 battle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za jedno 3 godine, Savan ide po njega. Kako Sam ga ugledao pre par nedelja sebi sam to zacrtao. Do tad ću da smrsam jedno 35kg!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 27, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto sam se "malo" razocarao je sto su se potrudili da i dalje zvuci kao V2 umesto divlje kao V4, recimo kao kod Aprilije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Uf kakva makina, zaista nesto revolucinarno od Ducati-ja..200 i koliko jos treba konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10674 Napisano Januar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, bocca_bastard je napisao: Klasika dukati. Ruzan u p.m. i pun snage. Dobro, bar su malo napredovali s dizajnom, lepsi je od prvobitnog ruznjikavog V2 Panigaleta, sto se mene tice, 916 i 1098 su neprevazidjeni, jedni od najlepsih motora ikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 28, 2018 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šta vi ljudi pričate... Panigale ružan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, СајберГастарбајтер said: Nemoj da brines ves su 44Teeth najavili u sledeca 2-3 meseca video RSV4 RF vs Ducati V4 battle. Mislio sam i na japance i bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je TDM lijep u PM .. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Ma hteo ja da kupim TDM-a kad videh cene postao mi nekako ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 28, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Mislio sam i na japance i bmw Taj deo su vec odradili u poslednjih par godina i RSV4 je na prvom mestu, uz duzno postovanje Yam R1, tako da ce sigurno biti RSV vs Ducat, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 28, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora da zvuci kao V2 jer su paljenja klipova u paru, prva 2 pale skoro u isto vreme pa druga 2 isto tako skoro u isto vreme, zato se zvuk nije promenio. Mislim da su to spomenuli u testiranju, sad ne znam da li 44teeth ili motorcycle.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Meni se zvuk baš svidjaПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da su mu metnuli auspuke ispod sedišta.. to je moja jedina zamerka. (Nisam nikad vozio motor sa takvim auspusima)Kad pogledam onaj 848..samo da nije bio 2 cilindra!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Recept za katastrofu pozera i uzivanje profesionalaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi ispod sediste imaju samo jednu vrlinu a to je estetika, sve ostalo nije na njihovoj strani. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sportski motocikli bi trebalo da su u teoriji isključivo "monoposto", tako da je auspuh ispod sedišta super extra rešenje i u estetskom i u tehničkom smislu...još ako je jednostrana viljuška... Ko hoće da se prži na "konfeti" od sedišta, samo nek izvoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prve stete od mozda i 10'000. Ko je veci buzdovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 2, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2017/november/new-ducati-panigale-v4-2018-revealed/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...