doktor 4789 Napisano Februar 21, 2018 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi na neki način trebalo odvojiti divlje kampove u prirodi, od zvaničnih kampova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 99% su zvanicni na mapi. Ima svega par divljih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Februar 21, 2018 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Karte sa zvaničnim kampovima u suštini postoje, ali ih nema sa divljim, pa zbog toga mislim da im treba dati prostora...dovoljno je da budu obeleženi drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Predivni putevi na putu Bela crkva Kladovo preko Rumunije.Vozi se pored tri jezera(trei ape) ima kampova za placanje ali ima mesta i za satore.Kupanje dozvoljeno ima prodavnica i kafana.preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Predivno jezero sa cistomvodom izdignuto od grada.od jezera na 10 km u gradu ima lidl za soping.vikendom je jezero puno kampera.hladovine na pretek. OPREZ!!!!!!# Zabranjeno je da se lozi vatra.kazna je 100 eura. Zamolite nekog kampera za rostilj da vam ustupi i pomoci ce vam. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano April 8, 2018 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan obisao sam dosta kampova grcka,cro, ita... svima savetujem da kampujete na korzici, sve je smesno za ono tamo :-) pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, dzoni tattoo said: obisao sam dosta kampova grcka,cro, ita... svima savetujem da kampujete na korzici, sve je smesno za ono tamo :-) pozz svima Ovo je samo vezano za Balkan i prosirio sam malo tako da nema Italije. Ali mozda se nadje neko da je ubaci. A mozda i ja uhvatim vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ubacene 2 nove lokacije iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2018 at 2:49 PM, hard_rock said: Ubacene 2 nove lokacije iznad. Svaka cast ... prebacim na gmaps i svi kampovi u telefonu.. Ziv bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze opet link,pa da udarin save na gm hvalaSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Stefan Lone Wolf said: jel moze opet link,pa da udarin save na gm hvala Sent from my SM-G930F using Tapatalk uh ..pa vrati se na prvu stranu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Stefan Lone Wolf said: jel moze opet link,pa da udarin save na gm hvala Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ima na prvoj strani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asalamun 3 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Tar, Istra Motocikl: Gilera Nexus 250, NSU Prima III Prijavi odgovor kao problematičan Super tema i za svaku pohvalu budući da sam i sam profesionalno u Camping svijetu pa znam ponešto o tome! Ne želim ništa linkati da ne spamam i da ne ispada da se oglašavam, ali imam ekipu s koja zna 70+ kampova u Hrvatskoj kao svoj džep i rado će vam pomoći s kojim savjetom (naravno besplatno) ako vam ikada slučajno zatreba. Ako nekom zatreba (bilo u fazi planiranja ili dok je na putu) slobodno se javite u PM pa mogu dati link/broj 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da dam doprinos ovoj temi. Pre dva dana sam se vratio iz: Kamp je vrhunski, što za porodični odmor što za prenoćište pri obilasku Sitonije motorom. Putevi u su fantastični za dva točka, a kolko sam mogao da vidim ima dosta i offroad potencijala u okolini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mada što reče Doktor u nekom od pređašnjih postova, za ove zvanične kampove info se može naći i na netu. Treba staviti akcenat na divlja i neobeležena mesta za kampovanje koja su za preporuku putniku namerniku. Evo jednog koje bih da izdvojim iz mog kraja: 8km udaljeno od magistralnog puta Niš - Pirot. Odmah preko puta manastira Temska, velika poljana u hladovini ogromnih topola sa rekom Temšticom koja protiče odmah pored. Može slobodno da se kampuje bez da iko pravi problem. Ima šta da se obiđe u okolini. U blizini je selo Temska gde može da se nabave namirnice (čitaj pivo) i sl. U toku leta vikendom ima izletnika ali nema gužve. Radnim danom mir i tišina. Reka je plitka i prohladna pa nije za neko kupanje ali dobra za 'lađenje raznih tečnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ubačen u ličnu arhivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, lord_oblivion said: Ubačen u ličnu arhivu Zovi kad si u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu! Po planu, 11og juna bismo trebali da budemo na Staroj, dolazimo iz pravca Knjaževca preko Aldine reke, penjemo se na Babin zub i Midžor a 12og nastavljamo ka Dojkincima gde spavamo. Točimo se u Knjaževcu i u Dimitrovgradu, između ta dva ne silazimo na asvalt. Znači, bićemo na Babin zub jedno spavanje i u Dojkincima jedno spavanje i 13og pičimo dalje prema Crnoj Travi. Tako da ste dobrodošli svi koje ne mrzi da se provozaju do nas (ne zamerite, bićemo crkosani posle celodnevnog off-a i samo gledati da se smestimo, operemo i jedemo). AKO sve bude po planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedno od jačih mesta iz okoline Pirota ali nije na Staroj planini nego okolina Zvonačke banje i u blizini granice sa Bugraskom: 17km od magistralnog puta Pirot - Granica sa Bugarskom. Ogromna poljana pored reke Jerme a najbolje od svega, u zaleđu poljane pastrmski ribnjak. Gazda je uvek tu (kilo pastrmke oko 500 dindži), koje vam gazda očisti na licu mesta i spreman si za roštiljanje. U blizini je selo Trnski Odorovci za nabavku (ima i kafana ako nekom i to treba). Za usput do tamo proguglati pre svega: kanjon reke Jerme, Zvonačka banja (bazen radi preko leta), manastir Poganovo, planina Ruj... Za ljubitelje asfalta predivno, za ljubitelje offa još bolje. U okolini ima napuštenih sela poput ovog: http://www.srbijaplus.net/vrapca-dimitrovgrad.htm do kojih se teško stiže i enduro motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlican kamp u grckoj je i Platanitsi, jeftin, prosle godine devojka i ja smo platili nesto ispod 13 za oboje po danu. Plaza je fenomenalna. Nlazi se par kilometara pre Sartija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na doprinosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki kamp negde uz Dunav između kampa Toma i Kladova? Ili neko lepo mesto za razapeti šator usput (još i bolje ako nije uređeni kamp)? Toma je nekako preblizu Beogradu, najradije bih negde blizu Kladova stao. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Milanovac,Tekija ili Kladovo! Prodje se D.Milanovac pa lakat krivina i jos 500 m sa leve strane postoji kosarkasko igraliste (vojni pristan) koji nije u funkciji tamo ima sivne hladovine a pored Dunava si na 5 km od D.Milanovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako pa vi googlajte po ulicama ili kako vec.nadam se da sam pomogao.Skoknete i do Kladova jos 60 km. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...