UrosFunked 0 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imao sam pozar u garazi I izgoreo mi je voljeni z750. Prolece se blizi a ja od njega imam samo ram, papire I agregat.. molim vas da mi se Javi ako neko ima ceo motor u kvaru ili sta god.. kompletni delovi da ga osposobim.. ne do Bog nikom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Januar 25, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Druze zao mi te je,ne dao Bog nikome da se desi,mislim da ti je bolje da kupis drugi a ovo sto ti je ostalo da prodas,ram i papire nekom ko je svoj polupao i kriv mu je ram a masinu da ostavis za delove ili i nju prodas u delove,ovako da svoj kompletiras izaci ce te skuplje cak i duplo nego drugi da kupis,na zalost,nedavno je bio jedan u BG 2005god crni,trazio covek 2050 eu i posle par dana ga je i prodao,oglas mu jos uvek stojihttps://www.polovniautomobili.com/motori/11623026/kawasaki-z750 Promenio Januar 25, 2018 član gixxer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje kolega Shokla z750s-2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosFunked 0 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan On 25/01/2018 at 11:42 AM, gixxer said: Druze zao mi te je,ne dao Bog nikome da se desi,mislim da ti je bolje da kupis drugi a ovo sto ti je ostalo da prodas,ram i papire nekom ko je svoj polupao i kriv mu je ram a masinu da ostavis za delove ili i nju prodas u delove,ovako da svoj kompletiras izaci ce te skuplje cak i duplo nego drugi da kupis,na zalost,nedavno je bio jedan u BG 2005god crni,trazio covek 2050 eu i posle par dana ga je i prodao,oglas mu jos uvek stojihttps://www.polovniautomobili.com/motori/11623026/kawasaki-z750 Pratim oglase redovno znam da ga je prodao posle par sati bukvalno.. Sve je i dalje u igri.. cekam, gledam Jos metar Dana pa cu onda pazariti drugi ako nista ne izleti.. ako neko nesto cuje neka pise, veliko Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/23/2018 at 22:26, UrosFunked je napisao: Ljudi imao sam pozar u garazi I izgoreo mi je voljeni z750. Prolece se blizi a ja od njega imam samo ram, papire I agregat.. molim vas da mi se Javi ako neko ima ceo motor u kvaru ili sta god.. kompletni delovi da ga osposobim.. ne do Bog nikom.. Trazi stranca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosFunked 0 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Utjerivac said: Trazi stranca. U potrazi sam I za svaku opciju.. u italiji su oko 1500e gledam ko moze I kako za prevoz da se iskombinujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...