(B)ubica 120 Napisano Avgust 26, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan A treba ti majstor zbog!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Spasojević 4 Napisano Avgust 26, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da ga neko pregleda lepo jer cujem neki zvuk kao lupkanje dok radi jako tiho ali ipak. I da menjam kais kad mi stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leka66 0 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre mesec dana sam kupio ST1300 , 2003 godiste, sa zadovoljstvom sam procitao vase utiske o pan evropi i jos jednom se uverio da sam napravio pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Septembar 9, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Leka66 je napisao: Pozdrav svima, pre mesec dana sam kupio ST1300 , 2003 godiste, sa zadovoljstvom sam procitao vase utiske o pan evropi i jos jednom se uverio da sam napravio pravi izbor Nek je sa srecom puno lepih i bezbriznih kilometara zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leka66 0 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Po drugi put na predstavljanju u ovoj temi. Pan europian,1100,1997 godište,ABS(radi). 86000km na satu za sada. Nisam razmišljao o atraktivnosti pri kupovini,ali ovo je zaista jako lijep motor i sve mi se više sviđa. Takođe dosta ljudi koji ne voze motore mi je reklo da im se sviđa. Po meni bijela i siva boja mu najljepše stoje. Jedan zlatni sa oglasa je otišao u rekordnom roku,sa srećom novom vlasniku. Gume su stigle iz Mađarske,nisam dimenziju zadnje mogao da nađem kod nas,uzeo sam set Metzeler marathon ultra 888. To je inače bila jedina opcija da budu u setu,mada neko kaže da je možda bolje različite šare. Bila je zapekla zadnja kočnica,pa je javljao naravno grešku na ABS-u,međutim posle spa tretmana u Bačkoj Topoli kod majstora,sve je Bogu hvala kako treba. Nisam još ispratio potrošnju,čini mi se da je oko 7l,ili malo više,baš ću provjeriti. Ovo ljeto sam imao neku blažu povredu ruke,pa me malo žigalo rame,ali kad sjednem na motor,ne boli ništa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao sa srecom se vozao i veruj mi da ces se navozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kupovina. Nisi pogrešio sigurno, a potrošnja ne bi trebala da prelazi 5,5-6 litara, umerene vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 28, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege, Zanima me vase misljenje. Da li menjati varadera za St1300? Dta dobijam a sta eventualno gubim? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, Mislim da bi dobio puno toga a da ne bi izgubio ništa Mogu ja da nabrajam.ali zadržaću se na par stavki;Lanac-kardan.Bočni koferi.Više mesta za saputnika,tokom vožnje saputnik nije pripijen uz tebe,odvojen je od tebe,ponekad moraš da se okreneš da vidiš da li je tu Ja ne bih razmišljao ni tren.Jedino ako nikad nisi vozio 1300 pa odatle nedoumica.svakako,na tebi je da odlučiš.Srećno sa pravim odabirom Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zemunac72 je napisao: Zdravo kolege, Zanima me vase misljenje. Da li menjati varadera za St1300? Dta dobijam a sta eventualno gubim? Pozdrav Pozdrav Zemunac. Vidi dve potpuno različite kategorije motocikla. ST 1100/1300 su klasični tureri, što u samoj osnovi znači da se odlično snalazi na dobrom asfaltu i nisu baš za "grube" terene. Za razliku od Varadera kojim može lepo da se vozi i po lošijim putevima. Ne kažem da ovi prvi ne mogu ali su prevashodno osmišljeni za dobar put gde pokazuju svu svoju lepotu. Sad sve zavisi šta ti hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se potpuno sa kolegom,ovo vezano za izbor puteva,i da je tu glavna razlika,odnosno koja ti je u osnovi filozofija putovanja.ja sam mislio samo na "normalne"puteve-asfaltirane,kada sam dao svoj komentar za izbor motora,off roud nisam uopšte razmatrao,tako da ako voliš da skreneš malo na makadam i sl,za to st 1300 i 1100 nikako nisu.to su drumske krstarice,motori koji su namenjeni za dug put i dobru podlogu.tako da ako voliš da skreneš sa puta,zadrži varadera je on tu na domaćem terenu,st 1300 tim putevima ne zna da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj sekciji, svi će ti reći da zameniš, jer ko jednom sedne na Panku, teško se rastaje sa njom. Kao što ti rekoše, zavisi kakvu vožnju upražnjavaš, ali ako je za putovanja onda nema dileme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 28, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na odgovorima. Moja greska sto nisam naveo na koji nacin upotrebljavam motor. Makadam i voznju van asfalta ostavljam za jeep, motor vozim asfaltom i skoro samo za putovanja,sa mojim vernim suvozacem, dragom suprugom. Deca su nam porasla a mi u dusi sve mladji. Skoknuti do grcke, peloponeza, bugarske, rumunije, cg... Dogovor padne u par reci. Po gradu izbegavam da vozim motor jer nemam zivaca za idiote i guzvu. Vrlo brzo mi padaju roletne i problem je u najavi. Na pijacu idem skuterom. Varaderom sam jako zadovoljan, obisli smo za dve godine sve okolne zemlje i deo evrope. Za nijansu mi je pretezak za manevrisanje kad smo natovareni, zbog visokog tezista i voleo bih da je malo udobniji. Na makadam je isao ove godine po Tasosu, da bi stigli do plaze. Tvrdim da ni on nije napravljen za to. Moze, ali nije to to... St1300 mi se jako dopada, ni sam ne znam zasto, ali privlaci me bas. Nikada nisam ni seo na nju, ne znam kakav je polozaj, ne znam ni kako ide, lezi u krivinama... Ali mastam o njoj... I toga se pribojavam. Prodacu varadera u koji sam ulozio brdo para i opreme, tip top motor bez i najmanje greske, a kupicu ko zna sta. Eto, raspisao sam se i previse. Idem da pogledam oglase i panke))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje kada bi mogao da probaš nečiju Panku pa da sam osetiš. Ima nisko težište i dobro ulazi u krivine jedino što mora da prlđe period privikava ja na njenu težinu i gabarite. pre 2 minuta, zemunac72 je napisao: Hvala vam na odgovorima. Moja greska sto nisam naveo na koji nacin upotrebljavam motor. Makadam i voznju van asfalta ostavljam za jeep, motor vozim asfaltom i skoro samo za putovanja,sa mojim vernim suvozacem, dragom suprugom. Deca su nam porasla a mi u dusi sve mladji. Skoknuti do grcke, peloponeza, bugarske, rumunije, cg... Dogovor padne u par reci. Po gradu izbegavam da vozim motor jer nemam zivaca za idiote i guzvu. Vrlo brzo mi padaju roletne i problem je u najavi. Na pijacu idem skuterom. Varaderom sam jako zadovoljan, obisli smo za dve godine sve okolne zemlje i deo evrope. Za nijansu mi je pretezak za manevrisanje kad smo natovareni, zbog visokog tezista i voleo bih da je malo udobniji. Na makadam je isao ove godine po Tasosu, da bi stigli do plaze. Tvrdim da ni on nije napravljen za to. Moze, ali nije to to... St1300 mi se jako dopada, ni sam ne znam zasto, ali privlaci me bas. Nikada nisam ni seo na nju, ne znam kakav je polozaj, ne znam ni kako ide, lezi u krivinama... Ali mastam o njoj... I toga se pribojavam. Prodacu varadera u koji sam ulozio brdo para i opreme, tip top motor bez i najmanje greske, a kupicu ko zna sta. Eto, raspisao sam se i previse. Idem da pogledam oglase i panke))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 28, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, forest gamp je napisao: Druže, Mislim Ja ne bih razmišljao ni tren.Jedino ako nikad nisi vozio 1300 pa odatle nedoumica.svakako,na tebi je da odlučiš.Srećno sa pravim odabirom Pozdrav Panku 1300 nisam vozio. Vozio sam hajabusu novu od 2002-2005 Da li se to vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, zemunac72 je napisao: Panku 1300 nisam vozio. Vozio sam hajabusu novu od 2002-2005 Da li se to vazi? Nneeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogledao na guglu kako izgleda ,,hajabusu,, . ... izgleda jedina sličnost sa Pankom je broj točkova ........ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 28, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nedoumica je bila oko kubikaze. Vozio sam i vece od 1300,ali to nije bitno za ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac mala je razlika u ponasanju st1100 i st1300 osim sto 1300 ima vise konja, lepse poteze, mnogo lakse nosi 150-170km/h i ima lepsu liniju. Dodji kod mene i dacu ti da probas 1100 a mozda se javi neko iz grupe ko ima 1300 pa da ti da da probas. Inace jednom panka uvek panka( ili gold wing ) 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Baki Baki, cccccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Dragan Ivanovic je napisao: Ja pogledao na guglu kako izgleda ,,hajabusu,, . ... izgleda jedina sličnost sa Pankom je broj točkova ........ E vala baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Baki Vrsac je napisao: Zemunac mala je razlika u ponasanju st1100 i st1300 osim sto 1300 ima vise konja, lepse poteze, mnogo lakse nosi 150-170km/h i ima lepsu liniju. Dodji kod mene i dacu ti da probas 1100 a mozda se javi neko iz grupe ko ima 1300 pa da ti da da probas. Inace jednom panka uvek panka( ili gold wing ) Baki nisi vozio Panku bez blokade, veruj i ona lako nosi tu brzinu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druže lepo si sve opisao,nije bilo dugačko,ali iz svega što si rekao,ti si naš čovek Dobro došao Siguran sam da ćeš uzeti panku ako je ona već u igri,a o ljubavi na prvu vožnju ne sumnjam.osvojiće te. I ja imam skuter za lokal Sa pankom nisam ni ušao u BG ,samo autoputem kroz,nije ona za ovo ludilo.ja i moj saputnik samo ubodemo tačku na mapi,razradimo,upalimo panku i idemo.e to je panka. Srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I da,teška je.ali samo u mestu.stajanja.mic po mic vožnja.i uvek može da iznenadi.ali nauči se sve. čim kreneš to je priča koju treba doživeti. Još jednom srećno i dobro došao Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...