dragan d 737 Napisano Jul 15, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Veljkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Jul 15, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nisu neki ali su dokumenti. 20180715_144439.MOV 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Iskusni znaju šta treba da se vozi. Svi smo obeleli. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite vadimo vam prosek Veljko i ja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Alooo Panovci,pa jel ste oprali motore od sinoćne vožnje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas cu jer sutra hoce cale da ode do Kladova pa da mu dam cistu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta neće da kupi sebi motor nego se grebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Dragan d jos uvek glanca a imam informaciju da je odmah sinoc poceo sa pranjem. Sve je krpe potrosio pa uzeo zenine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, (B)ubica je napisao: Šta neće da kupi sebi motor nego se grebe? Nece jos uvek. Stisao se kao pirocanac. On bi Panku ali mu je puno preko 2000 da da za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Mislim da Dragan d jos uvek glanca a imam informaciju da je odmah sinoc poceo sa pranjem. Sve je krpe potrosio pa uzeo zenine Hahahahahahaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Jbg , ja mu kazem za te pare moze samo neki stariji motor putni ili neki kle, zefira... tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma di će te drešove...samo Honda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ok onda tipa hornet ili transalp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo evo ja tek sad završi pranje motora …. uh..... blata brateeeee ….. Uh …… Jeste Baki... eno pun štrik krpica posle glancanja motora …… … al oribo sam ga za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slike Belča….. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dragance ja nisam ni sumnjao u tebe. Znam da to kod tebe mora da bude tip-top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Neće da postavi video zapis,može samo 374,28 MB a zapis ima preko 4 GB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Seckaj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Seckaj ga Ej nisam ja baš takav haker... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi veće makaze pa iseci to Goranče. Imam ja testeru motornu ako neće milom . ( Ček da ne čuje neko: - ma... pitaj ove mladje koji barataju s time.... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Pa uzmi veće makaze pa iseci to Goranče. Imam ja testeru motornu ako neće milom . ( Ček da ne čuje neko: - ma... pitaj ove mladje koji barataju s time.... ) Ma imam i ja 3 motorke i koje šta alll.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe,ladno je neki lik Bruno Macron prepoznao Svetinu hodu kao svoju na Facebooku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...