(B)ubica 120 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zeko1970 je napisao: Da se zahvalim za informacije... Bio...Video...Kupio...Sreća... Svaka čast...neka je sa srećom i da se navozaaaaaaš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano April 16, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da te sa srecom sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala....I vidimo se....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zeko1970 je napisao: Hvala....I vidimo se....... Mnogo je lepa,koliko te iznela,ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, (B)ubica said: Mnogo je lepa,koliko te iznela,ako nije tajna? 2700 E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zeko1970 je napisao: 2700 E Baš baš lepajel moraš na homologaciju ili je već sređeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, (B)ubica said: Baš baš lepajel moraš na homologaciju ili je već sređeno? Čekam da se odradi...za koji dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zeko prelepa mašina, ista kao moja po boji, kilometrima, opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sa Srećom da te služi..... Panka je Panka nema šta..... prelepa.... Što reče Sveta 5 za te pare najbolji izbor... nema bolji motor u odnosu cena - kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano April 17, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao ulje u kocnicama s obzirom na ABS i dual kocnice izgleda da nije bas jednostavno.Ja pokusavao nesto i mislim da sam ga delimicno zamenio ali nije dobro uradjeno.U kvacilu sam zamenio i kod mene i kod mog drugara koji je malo posle mene kupio i tu nije problem.Meni je problem sto je kvacilo bilo mnogo visoko i ja sam to nekako uspeo da resim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano April 17, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=sh&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&u=http://koczarski.com/mmartin/ST_Maint&xid=25657,15700023,15700043,15700105,15700124,15700149,15700168,15700186,15700201&usg=ALkJrhhRqnkgkZYpMkGiVMVRWO2-IH9nlA Za one koji vole da sami ponesto urade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 851 Napisano April 17, 2018 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bubice ovu Pan Europu sto ste uzeli u Mitrovici deluje mi kao moj bivsa, ista prednja guma. Da se prodavac ne zove Gemovic Goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, NIKOLA 1 je napisao: Bubice ovu Pan Europu sto ste uzeli u Mitrovici deluje mi kao moj bivsa, ista prednja guma. Da se prodavac ne zove Gemovic Goran Još nije uzeta i da,čovek se zove Goran...za prezime nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 851 Napisano April 17, 2018 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je moja bivsa. Bila je u mom vlasnistvu cetiri ipo godine i stvarno je u odlicnom stanju i svaka preporuka za motor. Ako te interesuje bilo sta samo pitaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, NIKOLA 1 je napisao: To je moja bivsa. Bila je u mom vlasnistvu cetiri ipo godine i stvarno je u odlicnom stanju i svaka preporuka za motor. Ako te interesuje bilo sta samo pitaj Motor sam gledao za drugara i verovatno će je upazariti...imamo ssmo nedoumicu oko zupčastog kajša,da li je menjan ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 851 Napisano April 17, 2018 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije menjan, ali ja sam pre dve godine rasturao sve gledao ga, proverio njega i rolere i sve je bilo u odlicnom stanju. Tad sam karburator cistio i sinhronizovao, ventile hteo da stelujem ali su bili u toleranciji. Iz mojih informacija Goran ju je slabo i vozio a vidim da su jos uvek moje gume na njoj. Inace ja sam pedanterija redovno sam mu menjao ulje u masini, kardanu, u viljusci, kocnicama, kvacilu, antifriz, filter vazduha i svecice...... Motor je kod mene bio tip-top. Jedina mana dok je bio kod mene mu je bila sto mi nije radio ABS jer sam mu ja mojom greskom zeznuo senzor ABSa na zadnjem tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Nije menjan, ali ja sam pre dve godine rasturao sve gledao ga, proverio njega i rolere i sve je bilo u odlicnom stanju. Tad sam karburator cistio i sinhronizovao, ventile hteo da stelujem ali su bili u toleranciji. Iz mojih informacija Goran ju je slabo i vozio a vidim da su jos uvek moje gume na njoj. Inace ja sam pedanterija redovno sam mu menjao ulje u masini, kardanu, u viljusci, kocnicama, kvacilu, antifriz, filter vazduha i svecice...... Motor je kod mene bio tip-top. Jedina mana dok je bio kod mene mu je bila sto mi nije radio ABS jer sam mu ja mojom greskom zeznuo senzor ABSa na zadnjem tocku Ne radi ni sad.Pretpostavio sam da je problem do senzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nam novi član Živa iz Pančeva, u družinu sa divnom Panikomiz Sremske Mitrovice...srećan ko malo dete 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan A juce smo pričali o njemu neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kolega Super. Jasmina i ja danas bili malo provozali se iskoristili lep dan :). Ako neko dolazi sutra do skupštine... možda se vidimo tamo. Provozaću se malo i tamo biti oko 12 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: Sa srećom kolega Super. Jasmina i ja danas bili malo provozali se iskoristili lep dan :). Ako neko dolazi sutra do skupštine... možda se vidimo tamo. Provozaću se malo i tamo biti oko 12 h. Dolazim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan E super.. gledaj gde je Panka pa da se vidimo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano April 22, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja posao juce za Beograd ali mi je na desetak kilometara od Bora ispao kofer pa se vratio nazad a bas sam uradio led svetla na njemu ,sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Sveta 5. je napisao: Ja posao juce za Beograd ali mi je na desetak kilometara od Bora ispao kofer pa se vratio nazad a bas sam uradio led svetla na njemu ,sta da se radi E jebi ga...se skrljao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano April 22, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, (B)ubica je napisao: E jebi ga...se skrljao!? Ma nisam ga ni nasao neko mi ga uzeo ispred nosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...