misa-pei 5954 Napisano Avgust 15 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Sveta 5. said: Sta bi dobio sa zamenom pednje felne sa 18" na 17" veci izbor guma. Ima ih i u dimenziji za 18" felnu.Zadnju gumu trosi normalno u zavisnosti od voznje mislim na ubrzanja.Resenje za grejanje potrudi se sam da pronadjes, nije toliko nepodnosljivo Upravo to i jeste poenta, veći izbor guma. Drugo, koliko je grejanje? Srednje, malo, vrlo primetno, neprijatno jako? Vfr, cbr, fjr... Svi su poznati po jakom grejanju međunožja. Kako je kod panke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 16 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, misa-pei said: Upravo to i jeste poenta, veći izbor guma. Drugo, koliko je grejanje? Srednje, malo, vrlo primetno, neprijatno jako? Vfr, cbr, fjr... Svi su poznati po jakom grejanju međunožja. Kako je kod panke? letimicnim pregledom...... evo cega sve od guma18" ima sta nedostaje?, Naša ponuda 120/70 R18 WWW.MOTOGUME.RS Tyres online @ motogume.rs - Buy cheap car tyres online and benefit from a fast delivery to the address of your choice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5954 Napisano Avgust 16 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Hvala. Samo mi nisi odgovorio na najvažnije Koliko greje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, misa-pei je napisao: Odlično. Hvala. Samo mi nisi odgovorio na najvažnije Koliko greje? St1100 skoro pa da je neprimetno a st1300 kao sporet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 16 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, misa-pei said: Odlično. Hvala. Samo mi nisi odgovorio na najvažnije Koliko greje? Srednje do blago umereno, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Avgust 17 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Нисам приметио да 1100 греје нешто више од других мотора, чак би се рекло и мање.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...