Zika ST 1100 28 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko od vas radijo servis kvacila na st 1100. ako je neko radijo zanima me cena seta za reparaciju i gde je kupljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 22, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2021. at 7:47, drtommy je napisao: Nije N Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zika ST 1100 je napisao: da li je neko od vas radijo servis kvacila na st 1100. ako je neko radijo zanima me cena seta za reparaciju i gde je kupljen. Znaš ko je meni radio na Gold Wingu i koliko me je koštalo pa ti odluči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 23, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na netu set za reparaciju kosta 30e bez dihtunga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 23, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Zika ST 1100 je napisao: nasao sam na netu set za reparaciju kosta 30e bez dihtunga. Ima u Mladenovcu firma koja pravi dihtunge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan narucijo sam sve za remont kvacila sa dihtungom 2200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 5, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Korak po korak do udobnijeg sedista. Na izgled bez ostecenja "kao novo" sediste mog motora imalo je problem sto je sedalni deo za vozaca bio stvrdnut kao karton.Nesto sam morao da uradim.Znaci obavezno nova presvlaka sedista a kad vec rasturam sediste sto ne bih poboljsao jos nesto.Neke stilske estetske promene ,snizenja , prosirenja ,vezovi..tipa Korbin nisu me interesovala pa sam na kraju resio da deo posla sam obavim. Zadrzao sam 2cm originalnu gume na dnu i dodao 3cm jedne vrste sundjeara ,zatim jos 2cm drugod malo mekseg I sve je na kraju prekriveno tankim sundjerom Ceka se "eko koza za jahte"odnosno spoljnu upotrebu i presvlacenje sedista,sto ce se desiti za narednih nekoliko dana.Veliku pomoc mi je pruzio clan nasg foruma kome se i ovom prilikom zahvaljujem.Ukoliko neko ima slican problem i resi da ga sam resava porucujem da nije tesko ko je makar malo spretan .Panevropa inace ima udobno siroko sediste ali ovo poboljsanje meni za duze ture mnogo znaci. Moje sediste pre reparacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ortak trazi krst kardana za ST 1300. Mozda neo zna nekoga itd. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Jun 5, 2021 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim da sam se posle toliko godina vratio na Erotiku. Prvi utisci su dobri, udobna, dobra zaštita od vetra, uglađen, lepo ide. Odmah sam je napao sa svih strana da je iservisiram , pretresena celu, sredim neke sitnice i spremim za sezonu. Uskoro ću izneti i poređenje sa ST1100 Pozdrav 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 5, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, NIKOLA 1 je napisao: Evo da se i ja pohvalim da sam se posle toliko godina vratio na Erotiku. Prvi utisci su dobri, udobna, dobra zaštita od vetra, uglađen, lepo ide. Odmah sam je napao sa svih strana da je iservisiram , pretresena celu, sredim neke sitnice i spremim za sezonu. Uskoro ću izneti i poređenje sa ST1100 Pozdrav Dobro da te sluzi mnogo lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Jun 6, 2021 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege. Nadam se da će mo se sretati po drumovima i voziti zajedno ! Ako imate i neku Viber grupu ubacuje te pa da se vidimo kad bude neko okupljanje (tel: 0641780510) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Jun 6, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 17, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno sediste.. LowLand cystom sedista..Zrenjanin 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 17, 2021 (promenjeno) Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Super Otkud to da nisi dao da ti urade vez, onaj na sred sedišta? Znaš na šta mislim, na onaj užas Bar se meni ne sviđa, sedište urađeno ekstra i onda se pokvari sa tim vezom modela motora Promenio Jun 17, 2021 član Bandolero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 17, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bandolero je napisao: Super Otkud to da nisi dao da ti urade vez, onaj na sred sedišta? Znaš na šta mislim, na onaj užas Bar se meni ne sviđa, sedište urađeno ekstra i onda se pokvari sa tim vezom modela motora Hteo sam sediste koje prilici tom motoru..sa sto manje sara kako da kazem ozbiljno ,klasik.Zadovoljan sam dobro je uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 17, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra ti je urađeno I ja planiram ovog leta da odradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 20, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje, Ivica stil design, Niš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno sediste.. LowLand cystom sedista..ZrenjaninI ja planiram kod njih već neko vreme al nikako. Zadovoljan si? Pozdravljam legendu. Poslato sas Hondu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 21, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, eduardo je napisao: I ja planiram kod njih već neko vreme al nikako. Zadovoljan si? Pozdravljam legendu. Poslato sas Hondu. Dobro su uradili i brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Evropljane, da li je neko rešavao problem oko lufta u kardanu. Čuje se klik klak, kad malo pustim pa dodam gas. Šta od delova bi trebao da ganjam? Da li nešto sa ovih slika? Hvala unapred. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je presao motor po kilometar satu i odakle je uvoz? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako,hoće kod malo veće kilometraže da se čuje kardan ali ništa nije nerešivo...Jbg kod nas su sve km 45-70.000 km,pogotovo kod švercera, a zapravo mnogo,mogo više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje oteraj ti to kod nekog krštenog majstora da pogleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, boss said: Najbolje oteraj ti to kod nekog krštenog majstora da pogleda... Ja bih voleo da znam takvog majstora za 1300. Mozda jednog i znam, ali bolje da cujem misljenje drugih za 1300... Delta mi ne zvuci kao prava atresa, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 24, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je presao motor po kilometar satu i odakle je uvoz?Oko 78 000, iz Švajcarske je uvežen. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...