Arhe 28 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma interesantan primerak po povoljnoj ceni. (2090 eura) Da li ga neko poseduje da se pohvali i da čujemo iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dosta dobro Ali nikad nisam čuo za tu marku. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ih prodaje CFmoto, ali mislim da je taj brend GOES zapravo francuski. Jedino što je možda malo glomazan za 125ccm, 250 bi mu bolje stajalo ali sigurno bi onda bila i drugačija cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi vuče na Kawin skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Januar 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Puno para za no name skuter od 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 15, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "Ovo" i gomila mu sabraće je klasa kao recimo...Sprint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Januar 16, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, SlobodanR1 said: Malo mi vuče na Kawin skuter Na koji model misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prednji dio, farovi..Kavini skuteri 300, ne znam tačnu oznaku..Jbg, čim sam vidio na taj sam skuter pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Januar 16, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki J300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 16, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka firma ima danas nešto slično...a Kawa je inače Kymco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan I posle godinu dana niko ni jedan utisak? Skuter izgleda vrhunski, da li i ide tako za 125cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Januar 13, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam ga video na sajmu, neki moji utisci su da su plastike jako lose, jeftine i sedise je jako neudobno i od loseg materijala izradjeno, skuter je velik ima lepu digitalnu tablu, na daljinu prelepo izgleda, kada si pored njega te plastike i sediste bodu oci cena mu je bila koliko se secam blizu 2000eura imali su verzije samo sa vazdusnim hladjenjem. Koliko sam upucen CFMoto je proizvodjac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 13, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju oni verziju od 250ccm. Mislim da je 125 mala kubikaza za te dimenzije i tezinu. I mene zanima kakvi su jer daju povoljne kredite za njih, rata vec od 35e uz ucesce od 600-700 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2689 Napisano Octobar 1, 2019 Drug član, 1532 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U svoj potrazi za maxi skuterom, ovaj mi skrenuo paznju. Da li je neko od vas u medjuvremenu imao prilike da ga provoza? U Nisu ce za par dana biti neki lokalni car show, i najavili da ce biti dvotockasa. Pretpostavljam da ce biti i ovaj. Ja bih voleo kad bi bio od 250ccm i vodeno hladjen. Bez obzira sto je kinez, ja bih ga kupio momentalno. Trenutna cena je od 1700-1900e, novi koji nisu prodati u 2018 i 2019 god. Ali su svi 150ccm vazdusno hladjeni, sto meni "ne igra" . Msm da je i to glavi razlog sto se ne prodaju bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Octobar 1, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Model gt efi,sa elektronskim ubrizgavanjem je u bg sad 1790e,sto je bas povoljno za nov skuter,na slici deluje prelepo,sa digitalnim displejom,led svetlima,dosta prostora ispod sedista,parkirnom kocnicom i jos dve pregrade ispod volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i verzija sa 250ccm, bila je u ponudi ranije ali sad nema na sajtu, samo 125ccm. Malo cudno zvuci 15ks iz 125ccm, bice da su malo slagali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 1, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj GOES nikakve veze sa CF MOTO. CF MOTO JetMAX 250 su imali u ponudi ranije i imao sam prilike da ga vozim i taj skuter je OK.Mane su mu sto je nizak i ruzan(stvar ukusa) i ima neke kineske gume koje malo cvile pri kocenju kad je bas vrucina i los kontakt na glavnom osiguracu pa je umeo da ostane bez struje iz cista mira ali se to lako resavalo.. Ali ne biste verovali koliko taj skuter dobro ide, ja sam posle Pjadja 250 ie seo na njega i bio sam odusevljen.Motor mu uvek pali iz prve, lepo i mirno radi bez ikakvih problema. A sto se ovog GOES-a tice, klasicno nasminkano kinesko smece.Bolje uzmite polovnu Hondu PCX 125 za te pare.Jeste GOES veci, to mu je i jedina prednost, ali svakome bih savetovao da prvo ode uzivo i opipa PCX-a pa onda nek ode da vidi GOES-a.Nije uvek novo bolji izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da ima na YouTube recenzije bolje reći video napravljen na ovom skuteru. Napravio ga je neki MOTORAŠ, vloger iz Bačkog jarka. E sad, njemu su sigurno platili da to napravi i objavi. Ima i video sa još nekim CFMOTO. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 1, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to uredu ali CF MOTO je jedno i stvarno nije los, a GOES je nesto sasvim drugo i ja ga ne preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Octobar 1, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga vozio,zasto ne preporucujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 1, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ,probao sam ga na kratko, ne ide nista posebno, sam utisak je da deluje bas loseg kvaliteta. Imaju problema sa dronjavim konektorima pa struja hoce da zeza, na jednom je procurelo ulje na kocionom klipu u klestima posle dva dana voznje, na dva komada rucica kocnice je pocela da zapinje. Karburatorske verzije ne mozes da namestis da imaju normalan ler, ili se gasi kad se zagreje ili bude previsok ler gas, na jednom je pukao kais na 1000km pa ti posalju nov u garanciji a on ne odgovara. Na jednom smo radili redovan servis posle kog je iz cista mira izgubio varnicu. Sve u svemu, to su "sitnice" koje se resavaju. Ali za mene su to stvari koje NE ZELIM da mi se desavaju i bas zbog toga kupujem nov motor. Kad si ti imao takve probleme na tvom Libertiju ili bilo ko na skuteru koji je placen 1700e i da li bi ih tolerisao jer se popravljaju u garanciji pa makar te ne kostali para vec "samo" izgubljenog vremena. Eto , ja ga zbog gore navedenih problemcica ne bih preporucio. Kakvi li ce tek biti kroz dve godine ekspoatacije i sa nabavkom delova za iste, ne zelim ni da razmisljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2689 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1532 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na niškom sajmu... Bilo par elektricnih skutera, a reklamirali da ce biti i dvotockasa... Msm jes bili, ali elektricni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...