peconi1983 0 Napisano Januar 13, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, interesuje me koji je motor u pitanju koji se pojavljuje u spotu Samantha Fox - I Surrender? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Januar 13, 2018 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Men'se čini da je BMW K1100 lt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ili BMW K 100 RT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Sedište,vizir,žmigavci k100 rt definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi1983 0 Napisano Januar 13, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je dobar, jos jednom hvala svima! Moze li se negde nabaviti i da li se isplati kupiti motor iz 80tih? Ako se ne isplati mozda neki slican njemu samo noviji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan BMW se uvijek isplati kupiti u zavisnosti od stanja i cijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno K100RT.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Januar 13, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje oko motora nije bilo teško. A ko vozi motor ? O čemu Samanta peva ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi1983 0 Napisano Januar 13, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I Surrender Саманта Фокс ТЕКСТ I''ve got a secret I can''t keep That burns inside when I''m in my sleep I try to hide from your memory But you come back & it''s haunting me What will I find in this fantasy If I go with me now will you set me free And I surrender to the spirit of the night I surrender (I surrender) The darkness is my lover And nights of pleasure So I surrender (I surrender) to the spirit of the night I take cover from the light of day But you keep calling and I obey I don''t remember where I have been But you come back to me in my dreams What will I find in this fantasy If I go with me now will you set me free I surrender I go crazy when the sun goes down And it takes control as I hit the town I give my body to the heat of the night And there''s no man judge if it''s wrong or right Big city lights pouring down like rain Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Januar 13, 2018 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam morao da odgledam spot... Eh, mladosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi1983 0 Napisano Januar 13, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zena i motor minulih vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Staro vino se uvijek pije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Januar 13, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako odsečeš međunožni visuljak, možda bi i došao u šansu da probaš to vino. Sa njim u kompletu, teško A i motor ... isto ćorak ko i snajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Informisan...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo može i bit točno ali ovo za motor nikako....Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi1983 0 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, drs je napisao: Ako odsečeš međunožni visuljak, možda bi i došao u šansu da probaš to vino. Sa njim u kompletu, teško A i motor ... isto ćorak ko i snajka. Lako bi se ja sa snajkom dogovorio posto volimo iste stvari ( zene ) , a tog konja nisam jah`o pa ne bi da komentarisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...