SaleKg 1200 Napisano Januar 11, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Već duže vreme pratim forum i od pre neki dan sam i ja član. Oduševljen sam ovakvom grupom entuzijasta i ljudi dobre volje i morao sam i sam da se pridružim. Inače sam iz Kragujevca a trenutno živim u Slo. Imam 50 godina i od avgusta sam ponovo na dva točka posle dužeg niza godina. Odlučio sam se za maxiscooter i to za Yamahu Majesty 400 za šta su u dobroj meri zaslužni komentari i iskustva forumaša, i vrlo sam zadovoljan izborom. Hvala svima za nesebično iznošenje svojih iskustava i želim sreću, čiste puteve i dobru zabavu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Januar 12, 2018 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 12, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega i daj neke slike masineПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Januar 12, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 12, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Zemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 12, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1200 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nole Bg je napisao: Dobro dosao kolega i daj neke slike masine Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Nema ih mnogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nema ih mnogoLepo izgleda, koje je godiste i koliko te je izasla ako nije tajna. Posto imamo jednog kolegu zaljubljenog u mayesti. PozПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1200 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 2006. god. 1450 evra ovde u Sloveniji. 41 hiljada km na satu. Imam je od avgusta. Nisam se mnogo vozio ali to što jesam, jako sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1200 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Nole Bg je napisao: Lepo izgleda, koje je godiste i koliko te je izasla ako nije tajna. Posto imamo jednog kolegu zaljubljenog u mayesti. Poz Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2006. god. 1450 evra ovde u Sloveniji. 41 hiljada km na satu. Imam je od avgusta. Nisam se mnogo vozio ali to što jesam, jako sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 14, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao.Predatavljanje za 10.Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 14, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Lep ti je bike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, koje je godiste i koliko te je izasla ako nije tajna. Posto imamo jednog kolegu zaljubljenog u mayesti. Poz Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Nole Nole, namerno mi to radiš Inače, dobrodošao kolega, lepa lepa makina Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, puno postova I kilometara Sent from my K6000 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...