Duckey Kawasaki 35 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Učlanio sam se nedavno. Ne znam ni gde da gledam niti koje sve postove da pratim. Tako da sam još uvek u nekakvoj konfuziji. Naime zovem se Darije i od letos sam svež vozač dvotočkaša. Obradovao sam sebe jednim Kawasakijem er 5. Iz Novog Sada sam i imam 44 godina. Radim u jednom dutjanu rasvete. Ima novosadske tablice otkada je postao moj ljubimac ali su slike sa sajta odakle sam ga kupio. Pozdravljam sve kolege sa sajta i nadam se nekoj pomoći u budućnosti oko dvotočkaša. Pozdrav Darije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 4, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Januar 4, 2018 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Kawasakista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Januar 4, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija,Mnogo lepa kawa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako je! Lepa kawa jako. Puno bezbednih km i avantura želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Darije. Šta si vozio pre ove kawe? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlicama pre ovoga sam vozio scooter kymco 50 cm mnogi kažu da sam odmah naseo na velik motor za razliku od onoga pre... nadam se da će mi "dosaditi i da će to biti jedini način na koji ću "sići" sa motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja, motorcic je super i jako dosta pruza za voznju. Taman je ovo za tebe veruj mi samo polako dok se ne upoznate lepo.. srecno i da se navozTe...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 6, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlicama pre ovoga sam vozio scooter kymco 50 cm mnogi kažu da sam odmah naseo na velik motor za razliku od onoga pre... nadam se da će mi "dosaditi i da će to biti jedini način na koji ću "sići" sa motora Er5 je klasičan početnički motor, tako da je to nekako odličan pocetak. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Januar 6, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ...prethodni vlasnik ga je držao u garaži sa grejanjem. ja malo zaostajem... nemam grejanje 98 je godište mnogo ga volim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Januar 6, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao! Eto slucajno vozim isti motor Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...