NaVi 41 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zovem se Ivan, 24god iz Novog Sada. Sta da kazem, pratim ovaj forum vec vise godina ali reko sta ima da se prijavljujem kada ne vozim motor. Prosle godine umalo da kupim, medjutim, iskomplikovalo se nesto i evo sad je to definitivno! Ne moze se reci da me podrzavaju moji, ali sam isterao svoje. Zaradio nesto para i sad je u planu KLE500. Koliko sam citao na ovom forumu KLE je najbolji za pocetak a i motor mi je top. E sad, zanima me koliko je ustvari pamentno kupovati zimi motor? (nisam nasao da se diskutuje o tome na forumu) Trudio sam se da ne preteram sa tekstom za pocetak, bice tema i prilika...UZDRAVLJE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Januar 3, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Ivane, KLE je super motorcic za skoro sve,grad,ivicnjak,van asvalta,krace ture... super izbor .Mislim da nema problema kupovati motor zimi cak sta vise mislim da su zimi i nize cene nego tokom sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...