brdy 2100 Napisano Decembar 25, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bese mi je devojce uzelo al omasila velicinu, izvadio sam sve protektore i postavu kojima nema ni traga ni glasa, da bih mogo kolko tolko da je nosim ali mala, tako da ide samo jakna. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 25, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bese mi je devojce uzelo al omasila velicinu, izvadio sam sve protektore i postavu kojima nema ni traga ni glasa, da bih mogo kolko tolko da je nosim ali mala, tako da ide samo jakna. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 2000 din.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Decembar 27, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 28, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kolega odustao.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...