Savan 8689 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa šurakom u avionu bio i neki trener košarke ili rukometa.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Vekika većina mojih nekadašnjih trenera (fudbal) je otišlo u neke istočne zemlje, uglavnom Mongolija, Kina i Japan. Kažu da je stanje što se društva tiče (pre svega u Mongoliji) dosta slično kao kod nas, a cela saga oko sporta je prilično nova stvar i nedostaje im stručnih kadrova koji će voditi celu stvar (treneri, rukovodstva) i isplatili investiciju, kroz stvaranje novih domaćih kadrova i igrača. Imaju odredjenog zastupnika kod nas koji stalno traži nove ljudi za rad u sportu. Verujem da je slična stvar i kod engleskog, isto je u neku ruku u oblasti edukacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 28, 2018 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce nasi u Japan, oni su tri svetlosne godine ispred nas. Otkad su ukinuli vize za Kinu pojacan je odliv onih koji odu tamo i pokusaju da rese status sto se ostanka i rada tice. Promenio Januar 28, 2018 član Mikulanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 28, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno, jedini nas trener u japanskoj J ligi je moj ujak. Vise od 10 godina je tamo, tako da intenzivno pratim njihovu ligu, kupove i moj Partizan . Piksi mu je u vecini slucajeva, tj. utakmica, bio redovna musterija. Kvalitet fudbala je podignut na veoma visok nivo. Vodeci klubovi iz njihove lige bi lagano bili u sredini tabele u 5 najjacih liga EU, dok bi se, recimo, u Holandiji borili za prolazak u evropska takmicenja a mozda cak i za sampionsku titulu. Kineska liga je na mnogo nizem nivou od J lige ali je ona u ekspanziji jer se nenormalno ulaze u popularizaciju sporta. Veoma veliki broj evropskih igraca i trenera je tamo. Slicno je i u arapskim zemljama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 2, 2018 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih ranije da napishem.... Popunili smo pozicije za nove teachere.... Ako bude opet neshto, objavicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 3, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E steta, ja taman naucio alfabet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih ranije da napishem.... Popunili smo pozicije za nove teachere.... Ako bude opet neshto, objavicu. Jel se uopste neko odazvao, bar da pokuša?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 3, 2018 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Jel se uopste neko odazvao, bar da pokuša? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Jeste. Odazvalo se vishe ljudi s foruma, nazalost neki prekasno. Jedan forumash je bio na pragu toga da dodje ovde, ali iskrsle su mu neke druge obaveze u Srb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda je ohrabrujuće Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 3, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan I have been to Beijing for oral english teaching position , the office promised that we will get a job in a week , we where waiting for a month , lost time and money , love China do , super interesting place , and dont have TOEFL nor any teaching education in english I just speak some english love to travel and making photos regards frm Jusuf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Jusuf to the forum. I will see - bikers love to travel and make fotos too ! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 8, 2018 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan forumas je popunio upraznjenu poziciju teachera. BJB do Kine 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo forumas !Mini svaka cast ! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Novembar 15, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom forumu sam saznao koji ce biti moj prvi motor, a potom i drugi. Sada sam nasao i novi zivot nov posao i nove prijatelje. Od srca hvala Mini i BJB sto postojite. Nisam se odrekao motora, niti cu. Pre ili kasnije kao sto znate uvek se vratimo toj ljubavi. Ziveli! p.s i pozdrav sa dalekog istoka 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 22, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Koja steta, taman se zalaufao sa citanjem ove teme, sve mi zanimljivo i odjednom kraj... Nemam mnogo toga pametnog da kazem, samo malo osvezavam temu... Zanimljiva mi je Kina, malo jace zanimljiva nekih 5 meseci unazad, od kad sam pricao sa prijateljem koji je tamo 2 godine radio posao kojem ne znam ni naziv. I tako krajem januara dodjem na ideju da cu otici tamo samo da pozavrsavam u Srbiji neke moje fantazije kao i obaveze, naravno. Nista odredjenije ne znam ali prikupljam tudja zitija da budem spreman. Volim egzotiku, ne drzi me mesto... China? Why not...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 30, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih informacija o našima ( Mina, Čomi Oluja ), šta se dešava sa njima i gde su zbog ovog virusa što tamo hara ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 30, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mina je u Bg vec neko vreme i nece se vise vracati. Za ostale ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 30, 2020 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vratila u septembru, i ne planiram da se vracam. Cetiri ipo godine su mi bile dovoljne Comi je jos uvek u Kini, doduse preselio se iz grada u kom smo oboje bili (a to je odmah pored Wuhana jelte) i otisao je u Hefei. U kontaktu sam s njim stalno, on je OK, kod njega u gradu nema neke drame, mada on svakako nosi masku za svaki slucaj. Eto, ko da smo znali, pobegli smo oboje na vreme odande (Wuhan) 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Za 10ak godina kineska ekonomija prestiže američku, a kada deca koju ste učili engleski porastu, uveliko će vladati svetom.Koliko sam do sada čuo, uglavnom ljudi idu tamo na par godina, za razliku od recimo Australije i Kanade odakle kada odu, dolaze u Srbiju jednom u par godina.Može li se tamo uopšte podizati porodica od tolikih kineza... Čisto sumnjam Sent from my Redmi K20 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...