GCB 42 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan On 3/28/2018 at 8:42 AM, bokibd said: Diablo rosso III je sport guma po klasi. Angel gt je sport turing. I Angel ST je sport turing. Brza i krace traje od Angel GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,pazario sam Michelin pilot power za 135€ set 120/70-17+160/60-17 kod Barbarica u Iloku. Platio toliko,covek mi dao papire za pdv koje sam overio na granicnom prelazu i ostavio mu u B.Palanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio Michelin pilot road 4 dot 2018. 160/60/17 kod Barbarića u Iloku 120 + nešto manje od 1000 din gorivo do Iloka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Octobar 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li neki telefon ili kontakt za Barbarića, uskoro i mene očekuje zamena guma pa da se spremam polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, zoransm je napisao: Danas kupio Michelin pilot road 4 dot 2018. 160/60/17 kod Barbarića u Iloku 120 + nešto manje od 1000 din gorivo do Iloka. Kako ide povrat poreza iz HR.Da li uopšte može za gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 13, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se organizuje par nas pa da odemo do HR, i ja bih uskoro menjao na Pilot Road 4. Jel ovo cena samo za prednju kod nas? http://www.kompp.co.rs/catalog/michelin/michelin-gume/michelin-pilot-road-3-f-12070-18.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima nekog preko.Mislim da je najpovoljnije https://www.oponeo.de https://www.oponeo.at Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, filipfg je napisao: Ajde da se organizuje par nas pa da odemo do HR, i ja bih uskoro menjao na Pilot Road 4. Jel ovo cena samo za prednju kod nas? http://www.kompp.co.rs/catalog/michelin/michelin-gume/michelin-pilot-road-3-f-12070-18.html carinici će biti presretni kad vide vas nekolko sa gumama-bararić ne montira pa moraš u gepek.Ako vam nadju a ne prijavite kazna 3-7 puta na vrednost robe i oduzimanje..Najbolje da idu dvoje plus dvoje da snizite troskove na pola.Dvoje su jedan par troskova-muž i žena ali onda moraš gume koje su po iznad 100 evra po komadu.Zajebana situacija.Ako vas ide više i nosite gume koje su pritom kabaste-nemoš ih sakriti ,carinik vidi da ste došli zbog toga pa će tražiti račun jer zna da gume kostaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Octobar 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće povrat PDV-a ne sme montirati gume na motor već ih mora pokazati na granici kao nove. Pre je bila neka kombinacija sa nekim Goranom-Čepin iz HR gde si montirao gume a na granici je prolazilo tako. Ako ne želite da platite carinu na gume trebalo bi svako da nosi po jednu gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, ZEMZEM je napisao: Ko hoće povrat PDV-a ne sme montirati gume na motor već ih mora pokazati na granici kao nove. Pre je bila neka kombinacija sa nekim Goranom-Čepin iz HR gde si montirao gume a na granici je prolazilo tako. Ako ne želite da platite carinu na gume trebalo bi svako da nosi po jednu gumu. guma mora da bude iznad 100 evra kod hrvata da bi dobio povrat pdv-a.Ali ako nosiš iznad 100 e ide carina.Ako ne prelazi mnogo iznad 100 verovatno nece biti carine ali ako nosiš 2 gume pa vas 3-4 u kolima i svi nosite-ugasili ste.Barbric je imao neku šemu na granici da prodješ sa montiranim gumama za auto ali pre 10 godina .Kako je sad neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam kod Barbarića jednu gumu PR4 160/60/17 cena 120e (zapravo 117e). Izašao na Bačku Palanku, odmah posle graničnog prelaza u jednoj prodavnici mu ostavio overene papire. Inače mislim da možeš platiti punu cenu (za moju gumu je 146e i izaći na bilo koji izlaz i uraditi povrata PDV-a. Carinik je malo zatezao ali malo je preko 100 e i pustio me. E sad da li je to malo zapravo 17 (to je kad se odbije PDV ili je to 46e puna cena, ne znam) guma je nova 26 nedelja 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Boban iz Pančeva zanimljive cene mislim da mi je rekao Pilot road 4 17000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Octobar 13, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo dve gume,pisao sam par postova ranije. Drugar isao samnom. Jednu je radio fakturu na njega a drugu na mene. Ukupno sam platio 135€. Zadnja je isla sama na fakturu a prednja je isla sa plocicama za kola koje sam mu ostavio u radnji u B.Palanci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mora ovako... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko ima iskustva sa Bridgestone Battlax BT 016 gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Februar 12, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nema niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 12, 2019 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Poprilično stari model sport guma, traju kraće od turing guma, treba im vremena da se ugreju i tek onda rade kao što bi trebale. Zamenili su ih modeli S20, S20 evo, S21.... pa ti vidi o tehnologiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Februar 13, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala puno, samo ne znam da li je za set tih guma 180 evra mnogo? Vozim suzuki inazumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 13, 2019 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... kao prvo stavljati tu gumu po biilo kojoj ceni na inazumu je totalno beveze... ali tvoje pare, tvoj motor, tvoja igra.... Sportska guma traži vreme da se ugreje i "proradi" kao treba i brže se troši ... na inazumu bolje stavi neku sport turing gumu koja će trajati duže i u širem opsegu temperature raditi kao svet... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4781 Napisano Februar 13, 2019 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ove kombinacije sa prevozom guma preko granice mi deluju baš rizično. I zbog garancije i zbog mogućnosti da ostaneš bez njih. Ima li neki Sekula za gume? Ja treba da kupim par za bandita 600. Neki kralj je stavio 180 nazad i mislim da će to posebno da bude veselo ako ne stavim fabričku dimenziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Februar 13, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetu, znaci mi svaka sugestija, eto cisto bih voleo da cujem koja bi vasa sugestija bila oko izbora guma s obzirom da motor koristim u rekreativne svrhe? Koje bi mi predlozili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Februar 13, 2019 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek, idi na sajt proizvođača, izaberi svoje vozilo i dobićeš info šta imaju za tu klasu koju voziš. Da li ćeš da kupiš Michelin, Continental ili Dunlop nije bitno jer svi imaju ozbiljne inženjere i tehnologiju. Ovo sa foruma su pola gluposti pola subjektivni osećaji. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 14, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13.2.2019. at 15:01, Skyrunner je napisao: Ove kombinacije sa prevozom guma preko granice mi deluju baš rizično. I zbog garancije i zbog mogućnosti da ostaneš bez njih. Ima li neki Sekula za gume? Ja treba da kupim par za bandita 600. Neki kralj je stavio 180 nazad i mislim da će to posebno da bude veselo ako ne stavim fabričku dimenziju. tu si u pravu,ja idem zbog posla često preko.Možeš 10 godina da te niko ništa ne pita a može da ti se desi da ti za 1-jedan evro oduzimaju robu koja nije trgovačkog karaktera ili za 15 evra .Oba slučaja je moje iskustvo. u pitanju..Po zakonu je 100 evra a sve iznad podleže carini,porezu ili oduzimanju i prekršajnoj prijavi.a ti vidi za gume od 200 evra je minimalna kazna 600 evra pa do 1400 i još ti oduzmu.Država se skroz obezbedila samo što to baš ne primenjuje .Ja sam jesdnom prilikom kreno da se uisterujem sa carinikom i ostao sam kratak oko 950 evra za kaznu-minimalna a za robu od oko 250 i još sam dobro prošo.Nosio sam 2 seta lanca i lančanika . Da li ste svesni ,na kraju me koštalo 1200 evra a ništa nemam pošto su mi uzeli setove. Pa sad zamislite kako prolaze ovi profi.Ruka ruku mije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Februar 23, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Pireli Angel GT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...