Jump to content

Moto Zajednica

Vojvodjanska tura za 20.4.

Recommended Posts

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

bas ste se lepo provozali i proveli ,znaci cim svoj motor razradim mocici da se vozam sa vama, za sada sam presao 350km ostaje mi jos 650km da vozim brzinom od 90km/h pa sledecu 1000km vozim brzinom od 150km/h pa cu onda moci da idem sa vama na voznje.Pozdrav ekipo i vidimo se

Jesi ti siguran da si dobro procitao to uputstvo? Da nije DO 150km/h?  ;D ;D ;D

Nego, drago mi je sto vidim da je ekipa bila vesela kao i uvek. Ne zelim da vas lazem, nije mi krivo sto nisam bio sa vama ovaj put (dobro...malko mi jeste...  :)  )  ;D , samo se nadam da cemo jednom odvozati i reprizu pa da i ja vidim taj deo Vojvodine i najzad da  cujem istoriju tog cuvenog Fantasta!  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Istorija Fantasta je više nego zanimljiva kada je priča potomak porodice koja je živela tamo...  :) Grof stvarno ima dara za zanimljivu priču.

Pošto mu je porodica svašta imala, mogli bi da napravimo turu: Tragom porodičnog nasleđa Dunđerskih. Uz takvog vodiča ja se prvi prijavljujem!

Malo statistike: Pređeno 312 km (momci iz VŠ, BG, i Kule nek dodaju njihovu kilometražu), za 11h i 16 minuta sa ukupnom prosečnom brzinom od 28 km/h. Motoraš mogao si bez problema sa nama jer smo brže od 90 vozili samo u nekoliko navrata prilikom obilaženja, a ni to nismo morali...

Evo i trek loga naše vožnjice:

http://www.pegaz.rs/Tracklog/20080420 NS-ZR-KI-Kanjiza-Senta-Becej-Fantast-NS.gdb Za MapSource pa onda tamo ima opcija pokaži u Google Earth-u...

http://www.pegaz.rs/Tracklog/20080420 NS-ZR-KI-Kanjiza-Senta-Becej-Fantast-NS.gpx Za Google Earth direktno... (desni klik na link pa Save Taget As)

Slike još nisam stigao da postavim ali se nadam da ću večeras...

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

bas ste se lepo provozali i proveli ,znaci cim svoj motor razradim mocici da se vozam sa vama, za sada sam presao 350km ostaje mi jos 650km da vozim brzinom od 90km/h pa sledecu 1000km vozim brzinom od 150km/h pa cu onda moci da idem sa vama na voznje.Pozdrav ekipo i vidimo se

Jesi ti siguran da si dobro procitao to uputstvo? Da nije DO 150km/h?  ;D ;D ;D

Nego, drago mi je sto vidim da je ekipa bila vesela kao i uvek. Ne zelim da vas lazem, nije mi krivo sto nisam bio sa vama ovaj put (dobro...malko mi jeste...  :)  )   ;D , samo se nadam da cemo jednom odvozati i reprizu pa da i ja vidim taj deo Vojvodine i najzad da  cujem istoriju tog cuvenog Fantasta!  ;)

dobro sam ja procitao upuctvo nego ovde nisam dobro napisao treba DO a ja nisam ni gledao sta sam napisao

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 1100 XX

Pozdrav,

Posle voznje u nedelju na mom satu je bilo preko 500km predjeno, ali se definitivno isplatilo. Drustvo je bilo odlicno i put mi nije tesko pao. Zao mi je sto sam morao na brzinu da krenem i nisam ostao na obilazak dvorca koji je prelep. Moj put do kuce je prosao bez problema ali sam stigao oko 20h u Vrsac, po mraku, farovi mi i nisu toliko losi koliko sam mislio ali sam morao cesto da stajem da obrisem vizir posto se od raznih bubica nista ne vidi.

Inace jurcao sam da stignem na neki deciji rodjendan koji je poceo u 18h a ja obecao zeni da cu stici, naravno stigao sam na kraj ali su mi oprostili.

Drustvu jos jednom pozdrav i nadam se da cemo proci jos mnogo kilometara zajedno.

Evo i jedna slika od mene.

post-829-12878996104323_thumb.jpg

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Evo i obećanih fotki...

Stigli u centar Kekende... Hmmm...

kikindastigli640x480.jpg

Još jedno poziranje pre kuliranja

kikindasvi640x480.jpg

Pauza u sred Panonije

pauzausredvose640x480.jpg

Svako je pauzu iskoristio na svoj način ;)

Neko na ovaj:

gdegodnadjes640x480.jpg

A neko ovako:

grupnauvosi640x480.jpg

Autoportret :)

autoportret640x480.jpg

Crnogorsko mađarska patrola policije :)

A dje ćeš jado, što nisi stao na liniju? Šta koja? Pa zaustavna!

Hat nem može on tebe ništa, nema dokazi da si nisi stala na lanijo :)

Al sam ja za svaki slučaj prikupio dokaz da te linije nema... za svaki slučaj kažem ;)

djejeodjelinija640x480.jpg

Fantast

Ovo je pravi redosled: Raspakivanje, krkanluk pa šetnjica :)

svojnasvome640x480.jpg

krkanje640x480.jpg

nakuli640x480.jpg

krovovi640x480.jpg

zamak640x480.jpg

zamakizaborova640x480.jpg

nirvana640x480.jpg

A onda, punog srca i stomaka, utrnulog dupeta, put pod točkove...

Još jednom pozdravljamo sve drugare i drugaricu i nadamo se skoroj lepoj vožnjici. U četvrtak krećemo na Kopaonik, pa koga put nanese na tu stranu, nek se javi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja