Ceperko 192 Napisano Decembar 8, 2017 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sredjujem unucima TOMOS TORI (u pitanju su blizanci), u igri su dva motorica, jedan je kompletan i njega ću nadam se lako obnovit. Drugom nedostaje dosta toga(ima ram vile i točkove). Mislim da mi je najsigurnije da ovde na forumu potražim i od vas drage kolege kupim agregat TOMOS automatika. Znači kupujem kompletan ispravan motor-agregat, polovan, sa dodacima koji idu uz njega. Ponude ovde u temi ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Decembar 9, 2017 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko..kad je ispravan retko izadje iz upotrbe.. Pogledaj na KP,covek iz NS prodaje delove,zove se Dusan a zovu ga cika Dule. Ima dosta toga,a imam korektno iskustvo sa njim.. Promenio Decembar 9, 2017 član boki_m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...