VECTRA 54 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna ploca za monokey sistem kacenja. Dejan 063 225 445 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti savet šta sam ja uradio posle neuspešnog traženja iste jer su baš skupe.Odeš kod Lakija i kupiš kineski kofer 42L sa monokey plastičnom pločom za 35 eur, ploču uzmeš, a kofer prodaš za 25e i rešio si problem za male pare. Ploča jeste plastična ali meni bez problema nosi full natovarenu Maxiu 52L još sa roštiljem gore, stvarno nemam problema.Nova je u radnji oko 4.500din metalnaПослато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 5, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nenadbg88 je napisao: Evo ti savet šta sam ja uradio posle neuspešnog traženja iste jer su baš skupe. Odeš kod Lakija i kupiš kineski kofer 42L sa monokey plastičnom pločom za 35 eur, ploču uzmeš, a kofer prodaš za 25e i rešio si problem za male pare. Ploča jeste plastična ali meni bez problema nosi full natovarenu Maxiu 52L još sa roštiljem gore, stvarno nemam problema. Nova je u radnji oko 4.500din metalna Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Ja sam tu ploču koju sam sa Kinezom kupio kod Lakija ojačao aluminijumskom pločom debljine 1,5mm i do sada nisam imao ama baš nikakvih problema a u top kejsu, recimo, nosim malo teže stvari kao što je alat i slično. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Maxiu 52lit.koristio kinesku plocu i meni je otpao kofer jbg.na kraju sam kupio orginalnu nasao na oglase ua 15 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan E, muke naše, kada moramo da se dovijamo, petljamo, kupujemo/prodajemo, ojačavamo, Kineska sranja stavljamo, i nadamo se da usput neće otpasti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 5, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sa kineske ploče su mi redovno otpadali da li oni delovi napred ili onaj deo nazad... koristim je samo ako kroz pod kofera i kroz ploču proturim još jedno 4 šrafa sa širokim podloškama. Nova ploča je u Motolandu oko 3500din ali ja bih uvek svakako još dodatno obezbedio kofer gurtnom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 5, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, vujo032 je napisao: E, muke naše, kada moramo da se dovijamo, petljamo, kupujemo/prodajemo, ojačavamo, Kineska sranja stavljamo, i nadamo se da usput neće otpasti. Oskudacija Vujo, oskudacija!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Decembar 10, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena original givi ploca na kupujem -uvaljujem za 20 e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...