bob 0 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Vozim hondu cbr 900 i ukoliko neko zna da mi pomogne , gdje bih mogao pronaci nosac fara i kilometar sata za pomenuti motor za model 95-97 godina i gdje bi mogao pronaci karburatore za isti,tj. SC 28.Pozdrav svima i unaprijd zahvalan. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 20, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vozim hondu cbr 900 i ukoliko neko zna da mi pomogne , gdje bih mogao pronaci nosac fara i kilometar sata za pomenuti motor za model 95-97 godina i gdje bi mogao pronaci karburatore za isti,tj. SC 28.Pozdrav svima i unaprijd zahvalan. :-\ Karburatore probaj kod Cunka... 063/364-299 imao je komplet. Možda i ostalo što ti treba. Imao je jednu ''rashodovanu'' CBR-ku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 20, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Samo jos da te pitam gdje Cunak zivi, mislim u kome gradu?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Samo jos da te pitam gdje Cunak zivi, mislim u kome gradu?Pozdrav Beograd, Zemun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...