Čeh 1009 Napisano Mart 21, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sori što upadam, ali otkud SPQR u naslovu teme, da li je to model jakne ili nešto? Meni je ta skraćenica poznata iz neke skroz nevezane priče, pa reko' da vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sori što upadam, ali otkud SPQR u naslovu teme, da li je to model jakne ili nešto? Meni je ta skraćenica poznata iz neke skroz nevezane priče, pa reko' da vidim Rajko je iz Sr. Mitrovice i na sve svoje proizvode stavlja Rimsku oznaku SPQR.Voli Rimski stil, i uvek se odusevi kad neko hoce nesto na taj fazon.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Mart 21, 2018 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Narusena su mi autorska prava, imas mogucnost van sudskog poravnanja u vidu piva i nekog drhtavog vruceg paufleka i da vice beeee Na FJR skupu plaćamПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Na FJR skupu plaćamПослато са LG-H870 уз помоћ ТапатокаJos kab znao termin i lokaciju?Il ako ti je lakse da me castis na mojoj svadbi pivom a? :DSent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Mart 21, 2018 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jos kab znao termin i lokaciju?Il ako ti je lakse da me castis na mojoj svadbi pivom a? Sent from my SM-J530F using TapatalkАаааа четитам, стаде и ти на луди камен Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ааааа четитам, стаде и ти на луди камен Послато са LG-H870 уз помоћ ТапатокаMa pusti, ja se zajebao pitao ona se zajebala pristala...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koleza ja sam u smeni tada ali probacu da skoknem na kratko da probam i mozda uzmem jaknu @veljabandit se javio u 11:16h preko PM mislim da je to pre tvog posta, ajde da se nadjemo sutra sva trojica pa kome odgovara vise al prednost ima Velja zbog pm.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sad citam postove izgleda da ste se obojica javili u isto vreme heh Nista, ja je sutra popodne donosim pa cemo videtu kako stammSent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Neka velja proba pa ako mu ne odgocara mozemo se naci posle sajma kad zavrsite. Da ne izlazim dzabe sa posla i jurim ako je on vec uzme. Moze?Vazi, pusti mi br u PM samo.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 22, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jasa je dobila novog vlasnika, kolega @bocca_bastard zelim ti da je nosis u zdravlju i da je izlizes od nosenja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 22, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: Hvala hvala. Nosao sam je danas u firmi malo da vidim kako to lezi i mogu ti reci da je odlicno. Kao da je po meni krojena Nema na cemu, drago mi je sto to cujem! Kad bolje razmislim moralo je tako da bude kad smo se ko dva kretena po najvecem kijametu vijali po BG-u zbog jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 23, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna, prelepa. Drago mi je da si je udomio kad je vec ne nosiš. Meni za nijansu velika ali eto drugi kolega se usrecio. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala. Nosao sam je danas u firmi malo da vidim kako to lezi i mogu ti reci da je odlicno. Kao da je po meni krojena Jesi li nekad po BG-u da je probam? To me mozda gurne u odluku zbog koje ce me zena ostavitiZnaci...ima nova slobodna ženska u gradu? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Mart 24, 2018 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Cuti bre ne zna jos Убеди је да је то она од раније коју ниси носио. То је бре Жикина коју си добио кад се он угојио. Тако се барем вадио један мој другар док ме жена његова није питала дал' смо педери јер му стално нешто поклањам. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 24, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/22/2018 at 11:50 PM, bocca_bastard said: Hvala hvala. Nosao sam je danas u firmi malo da vidim kako to lezi i mogu ti reci da je odlicno. Kao da je po meni krojena Kamo slika manekena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...