MOTO_PLUS 0 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego shto stavim oglas , molio bih onog koji ga brishe vec treci ili cetvrti put da mi se javi na pp ili na tel 062 234 338 , i da mi objasni ZASHTO ne mogu da dam oglas da prodajem SVOJ motor !!! Unapred zahvalan . A sada , oglas Dakle , ER6-F , 2006 godiste , crni sa crvenim ramom +nosac kofera i kofer 35l . Motor preshao 10 000 km . PRENOS OBAVEZAN ,a cena je 4500 eura , fiksno !!!! Tel 062 234 338 Sale. PS Ne interesuje me zamena i slicno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li kakvu sliku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam , postavljam ih cim utvrdim da oglas NECE biti obrisan i ovaj put . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 7, 2008 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan a.. slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...