Milanezi 2500 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neki forumaš rad pomoći, bio bih zahvalan. Par fotki mojih motora je izašlo u jednom moto kalendaru u Engleskoj. Kupio bih kalendar ali ne šalju van zemlje. Ja bih platio poštarinu do nekoga ko živi tamo pa kada bude dolazio u Srbiju da mi ponese. Ostalo je svega par komada, tako da mi je hitnooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Završeno, hvala Doktoru na pomoći Hvala i Triton-u na ponudi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 24, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo i mi ostali te fotke, ako su se vec dopale englezima, vjerovatno ce i nama. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo file gde se vidi ceo katalog. Moj je ovaj na naslovnici, beli strom u kukuruzima Takodje za mesec avgust, žuti strom je isto bio moj 2018.pdf 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Lep kalendar , nego mi nije jasno kako ti nisu izasli u susret i poslali ti jednog , tvoje su slike ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze, važno da smo završili posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Jeboteled .. u ovo vrijeme cvjetanja crnog tržišta ti imaš kalendar u PDF-u i tražiš nekoga da ti donese original .. pa odneseš ovaj PDF u bilo koju štampariju i dobiješ gotovi kalendar za tri piva .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan A mogao sam da prodjem čak i bez ta tri piva Ono, nije ni da mi treba kalendar, imam crkveni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...