white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc smo poskidali plastike nosac repa itd itd Vec sam narucio lanac i lancanike jer su ovi dotrajali i 2 nove gume jer su ove mrtve kao sto se moze vidjeti iz prilozenog Ofarban je takodje i dio na prednjim vilicama u mat crnu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je dobar deo posla obojen drugar koji je ovo sve farbo je uradio to za cas posla s brzim harterom koji nismo morali cekati da se susi dugo jako kratko i trenutno za sad sam jako zadovoljan kako napreduje sami projekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sam nosac repa sam odlucio da ne pravim vec sam uzeo ispao mi je povoljno nosac repa od Yamahe R6 2008 tako da cu uz manje prepravke da legne sami nosac repa sto mislim da je bolje rijesenje nego da pravim neku konstrikciju ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Podrska! Takodje sam ljubitelj prerada, i takodje mi je R6 novije generacije (2006+) omiljena i najlepsa sportska masina Planirao sam sa mojim Suzukijem da zapocnem neki projekat ali jos ne znam sta bih mogao, pre par dana naletim na SV sa oklopima od R6, malo je reci da sam odusevljen (samo sto se radi o novijem modelu od mog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3148 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda neki ti je sa srećom, i na kraju da mi bude milo što me nisi poslušao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, JankelA said: Podrska! Takodje sam ljubitelj prerada, i takodje mi je R6 novije generacije (2006+) omiljena i najlepsa sportska masina Planirao sam sa mojim Suzukijem da zapocnem neki projekat ali jos ne znam sta bih mogao, pre par dana naletim na SV sa oklopima od R6, malo je reci da sam odusevljen (samo sto se radi o novijem modelu od mog) Odlican posao do sada odradjen veselim se da vidim i zavrsetak tvoje prerade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, JankelA said: Podrska! Takodje sam ljubitelj prerada, i takodje mi je R6 novije generacije (2006+) omiljena i najlepsa sportska masina Planirao sam sa mojim Suzukijem da zapocnem neki projekat ali jos ne znam sta bih mogao, pre par dana naletim na SV sa oklopima od R6, malo je reci da sam odusevljen (samo sto se radi o novijem modelu od mog) Ako imas jos koju sliku bilo bi odicno i da podijelis samnom neke probleme pri radu koji su ti se desavali i kako si ih rijesio volio bih da cujem i tvoju stranu price! Sretno u daljem radu radujem se da vidim zavrsetak tvog projekta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja moj jos uvek poceo, ovu sliku sam nasao na drugom forumu pa sam samo objavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
white 1 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, JankelA said: Nisam ja moj jos uvek poceo, ovu sliku sam nasao na drugom forumu pa sam samo objavio Aha, nadam se da ces uskoro da pocnes vec ovdje na ovoj slici koju si pronasao motor dosta lepo izgleda za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 21.11.2017. at 13:53, white je napisao: Sam nosac repa sam odlucio da ne pravim vec sam uzeo ispao mi je povoljno nosac repa od Yamahe R6 2008 tako da cu uz manje prepravke da legne sami nosac repa sto mislim da je bolje rijesenje nego da pravim neku konstrikciju ja Jos jedna Tema koja se zavrsi: Tresla se gora , rodio se mis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...