s@š@ 0 Napisano Novembar 17, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: nevesinje Motocikl: honda xl 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam hondu 250 ccm ...iz 1985 godine...problem je sto puca iz auspuha i pri velikom gasu trokira a kad je manji gas radi sve ok....dal neko moze da mi da savjet neki sta da uradim...hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10533 Napisano Novembar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je problem u karburatoru, losa smesa, puno goriva, treba proveriti i vazdusni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s@š@ 0 Napisano Novembar 17, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: nevesinje Motocikl: honda xl 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima viska goriva sigurno jer izvaca ponekad na crijevo iz karburatora dje odlazi visak....a i svjecu nisam odavno mjenjo...a sta treba sa vazduhom uraditi mislim filerom vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 17, 2017 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba da se predstavis forumu ovde https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/15-predstavljanje-članova/ Drugo, obzirom da imas prilicno prost motorcic prejeftin za odrzavanje treba da zamenis (kupis novi) filter vazduha, svecicu i da nadjes nekog krstenog majstora koji zna svoj posao da ti ocisti karburator i da ti ga nasteluje (ako nemas iskustva nemoj to raditi sam velika je verovatnoca da ces pogorsati trenutnu situaciju) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da vuče negdje i falš zrak .. ... na prirubnici možda .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s@š@ 0 Napisano Novembar 18, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: nevesinje Motocikl: honda xl 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jos jedno pitanje vezano za drugov motor....odjednom nenormalno poceo trositi ulje i trokira pri velikim obrtajima....izvinte sto dosadjivam al nerazumijem se bas a volim motore.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 18, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stručnjak ali može biti da je pukla karika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...