Djeneral 1432 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Shortshifter je napisao: Aj nek neko javi Jorgeu, uzeo čovek titulu pre dve godine ispred ovih mlatarača nogom. Što bi rekli...digresija... Setio sam se kada je pre više godina filsmkog oskara dobi blesavi Roberto Benini pa je izašao pred govornicu i skakutao, mlatarao i rukama i nogama... Posle njega, oskara je dobio neki lik...Englez...i od momenta kada je čuo da je dobio oskara pa do govornice izgledao kao da se ništa nije desilo. Za govornicom se obratio kolegama toliko smireno da su se ljudi u publici počeli malo smejati. Na sve to, on je samo izjavio da iako spolja deluje skroz smireno, iznutra se oseća i ponaša kao i italijanski kolega pre njega Elem...kakve to veze ima sa Trolenzom...pa verovatno je i on te godine u sebi mlatarao nogama na sve strane...al to nije spolja pokazivao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 13, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U Sepangu nije mlatarao nogom samo u sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Februar 13, 2018 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Shortshifter said: Aj nek neko javi Jorgeu, uzeo čovek titulu pre dve godine ispred ovih mlatarača nogom. Он се не рачуна... Ем су му све титуле у гп-у незаслужене, ем вози као да је учио од Макса (што аутоматски значи да је сиса и јаје), ем је возио мотор који је Роси направио. Ем нема муда. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 13, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, 3006 said: Он се не рачуна... Ем су му све титуле у гп-у незаслужене, ем вози као да је учио од Макса (што аутоматски значи да је сиса и јаје), ем је возио мотор који је Роси направио. Ем нема муда. I obično je govno te su samim tim i svi Španci govna kao i Amerikanci i Australijanci. I svi Italiani sem Rossia su isto govna. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to opet o Lossiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 13, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, GixxerK6 said: Jel vi to opet o Lossiju? Ne, ne... o svim ostalim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Svi su govna i ceo moto gp je namesten! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 15, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su govna i ceo moto gp je namesten!Da.Sem ako Zarco pobedi Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Februar 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A bas bi bilo kul da privatnjak uzme titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Taj brod je davno otplovio. Bojim se da to neće tako skoro da se desi. Nisu svi ostali Italijani govna, evo recimo Ianonne, on nije govno, on je nenormalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Februar 15, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, mixa said: Nisu svi ostali Italijani govna, evo recimo Ianonne, on nije govno, on je nenormalan. Ne mogu da ti dam plus, pa onda ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 15, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Taj brod je davno otplovio. Bojim se da to neće tako skoro da se desi. Nisu svi ostali Italijani govna, evo recimo Ianonne, on nije govno, on je nenormalan.hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 15, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorsport.com/motogp/news/poncharal-wants-folger-back-for-2019-1002300/?s=1Bas bih voleo da se vrati... Ima svu mogucu podrsku svih iz Tech-a. Ja imam benigni Zilberov sindrom i znam da je samo pitanje volje i zelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 15, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da,mu je to razlog za preskakanje sezone. On to ima odavno i nije mu do sad pretstavljalo proble. Imao je pauzu i prvi put od 5. ili 6. godine života vremena da radi nešto drugo... Sloboda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 15, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to jako slab razlog za pauzu... Valjda ce se vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Februar 15, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je Lorenzo dosao u Yamahu Rossi je postao vozač no 2. Zasto, nikad više nista nije uradio, niti će... Ko je jedini uspeo da pobedi Markeza i uzme titulu? Rosii, pa ne. Rossi, odličan, legenda , najbolji da, ali klinci voze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Februar 15, 2018 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o 2015? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 15, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta Yamaha mora dosta da uznapreduje do pocetka prvenstva da bi uopste mogli da pricamo o rosijevim godinama kao faktoru neuspeha... Ocigledno je nesto prestalo da štima ( čini mi se posle Le Mana) prosle godine i dalje se donekle nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, srbac je napisao: Od kad je Lorenzo dosao u Yamahu Rossi je postao vozač no 2. Zasto, nikad više nista nije uradio, niti će... Ko je jedini uspeo da pobedi Markeza i uzme titulu? Rosii, pa ne. Rossi, odličan, legenda , najbolji da, ali klinci voze Mislim da si dobro rekao Lestvica nivoa trkanja se pomerila i neki ispadoše i bez obzira na zlatne ruke, najbolje timove i inženjere se ne snađoše Posebna priča je dolazak Mišelina koja je svakome dala šansu da se na nekoj od trka nešto bolje snađe na svom motoru Meni je Rossi kao Rossi super lik bez obzira ne njegove trikove kako su se uzimale pobede u prošlosti ali taj novinarski/marketinški, nerealan/neobjektivan i van realnih očekivanja hype je nešto šta mi se gadi, španske serije (čitaj teorije zavere) itd. Mislim da to više smeta samom Rossiju jer ne može da se sa time nosi (nerealna očekivanja) Ima ona izreka koju volim u svakom poslu pa i u mom: "If your strength is weak, don't carry heavy burdens" Mislim da je to to, prevelika očekivanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Februar 16, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Kada bi ceo taj hajp odmorio malo i kada bi sebe shvatio samo malo manje ozbiljno, Rosi bi odjednom imao svo poštovanje ovog sveta. Ponajviše od onih koji se sada sa tim hajpom od gađenja sprdaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @severian ja nesto ne znam da li je Rossi ikada u bilo kojem intervjuu sebe nazvao nekim favoritom i podizao sebe u nebesa.... Taj hajp koji ti spominjes ne pravi Rossi niti ikada daje izjave koje bi pravile neki hajp. Pomno pratim sve izjave koje je dao poslednjih godina, ni u jednom momentu nije o sebi pricao u superlativu, cak sta vise, uglavnom je odgovarao u stilu da je Marquez verovatno sledeci Rossi i da ce jako tesko ikada doci ponovo do titule. A to sto ga narod izdize iznad ostalih, to je nesto sto on ne moze da kontrolise. Normalno je da svaki njegov navijac zeli da osvoji 10-tu titulu, a mozda je to ipak nerealno pored vozaca kalibra MM i slicnih. Mozda to pravi prevelik pritisak na njega, ali on kao profesionalni vozac, posle tolike karijere, mora znati kako da se nosi sa tim. Samo neka on vozi jos, GP zanimljiviji, svi srecni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha uopste ne izgleda dobro...http://www.crash.net/motogp/results/889643/1/thailand-motogp-test-times-friday-final Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne izgleda dobro? Rossi na +0.4 a Vinjales na +0.5 Ja mislim da velika vecina ne zna da tumaci ova vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Moguce... Moje rezonovanje je da se Yamahin trend od pred kraj prosle sezone nastavlja - osrednja vremena Rosija i malo losiji Vinjales od njega... Na kraju testa sepanga su obojica rekli da imaju problema sa gripom... Moguce da gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, sa razlogom se zove "test". I to nisu "osrednja vremena". Jbg druze 12 vozaca je u pola sekunde u poredjenju sa najbrzim Toliko ti vremena treba da trepnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...