Mad Mike 143 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem garsonjeru površine 32 kvadratna metra, na 3. spratu zgrade od 8 spratova. Nalazi se u mirnom kraju, a u blizini su: više trgovinskih objekata, raznih formata (Maxi, Tempo...), pijaca, pošta, vrtić, osnovne i srednje škole, Ada Ciganlija...Zgrada je od braon fasadne cigle i kažu da je najkvalitetnija u kraju. Garsonjera je potpuno opremljena, a sva tehnika je stara par godina. Ima centralno grejanje, kablovsku, internet, klimu, telefonsku liniju, interfon, el. šporet sa ravnom pločom, veš mašinu, frižider, LCD TV, terasu, podrum, lift... Vlasništvo moje supruge. Papiri, naravno, regularni.Cena je 43000€Telefon 0606665233Evo i par slika, koje imam u telefonu. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki sa razmeštajem, koji je po meni praktičniji i lepši... Nema samo TV-a na ovim slikama.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa terasa za garsonjeru. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Istina@Savan.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5006 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, baš brza prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...