Cvijanović 1728 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Napajanje DDR2 memorije 3x512+1x1gb DVD-RW Ovo na kraju je valjda kuler Ovo sam izvadio iz starog kompa kome je crkla matična ploča i sve ove komponente su do pre neki dan bile u funkciji,tako da ću ih pokloniti. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ako nikome ne treba za nešto ozbiljnije, a Cvijanović je voljan da rasparča delove tj da posalje pojedinačno, ja bih se prijavio za memorije,imam stari komp kome je crkla ddr2-ka pa je zbog toga sada van upotrebe a sluzio mi je da pustam muziku u selu preko njega i po koji film da pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih napajanje, a mogu da dodam 1GB DDR2 memorije na poklon. Zapravo daću posle i celu mašinu samo da je pokrenem da skinem fajlove sa harda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Memorije idu Zodiniju.Nemanja_zem dobija napajanje.Ostaje DVD i cooler. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan DDR2 1GB je odmah raspoloziv. Hvala jos jednom za napajanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem RAM Steefanu. Kolega izvini što upadoh u oglas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 7, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Memorija otišla u Niš,napajanje u BG.Ostao rezač i kuler.Rekoše mi u pošti da je glavna kurirska centrala u štrajku tako da je vrlo moguće da će isporuke kasniti....ali će da stignu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Novembar 7, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jel moze meni kuler...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Može...pošalji adresu na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Poslat kuler,ostao još CD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Otišao i CD. Neka vas služe stabilno i što duže. Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...