MILAN GS 99 Napisano Novembar 5, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi treba mi pomoc hitno u pitanju je BMW K 1200 s imam problem iskace iz druge i malo je menjac postao tvrd koga mi preporucujete da mi to resi a da nisu derikoze Radulovic ili Delta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Novembar 5, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan spaleSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 5, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo nemoj da ti ga spali,spale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 5, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, spike said: spale Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Ovo si trebao da napises u vicevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Novembar 6, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan mozes i kod 3T RACING u Balosavi obavezno traži Gagi-a . telefon ima na site-u.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...