Milanezi 2557 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Throttle Addict je napisao: To je individualno, najveci problem na prvoj generaciji FJR je grejanje rezervoara, nema izolaciju ispod (ove zime sam resio i to, termo pena sa alu folijom) i kad vozis 500 600km na sporetu pocinje sve da ti smeta. Sediste je generalno udobno i jedino sto meni smeta jeste nagib, pri tome sam krupan 100kg+ i klizam ka rezorvoar a volim i da vozim duge rute pa kad se sve to sabere dosao sam do zakljucka da sebi a i saputnici uradim sire i udobnije sediste... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Aha, ok...nisam znao za taj problem grejanja i klizanja prema rezervoaru... Onda najbolje da ti neko prepravi prema tvojim potrebama... Drugar ima ovaj air hawk, probao sam i isto kao i @z ivan imam utisak da ću da spadnem sa sedišta po krivinama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Januar 4, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok...nisam znao za taj problem grejanja i klizanja prema rezervoaru... Onda najbolje da ti neko prepravi prema tvojim potrebama... Drugar ima ovaj air hawk, probao sam i isto kao i @z ivan imam utisak da ću da spadnem sa sedišta po krivinama...jagnjeća koža je odlično rešenje plus mnogo jeftinijeПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjeća je super, meni ne toliko zbog udobnosti koliko zbog izolacije...ako naletim na crnu, pazariću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 4, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjeća je super, meni ne toliko zbog udobnosti koliko zbog izolacije...ako naletim na crnu, pazariću...Ako naletis na crnu javi mi, posto mi je to trazio jos jedan kolega sa foruma.Ja imam bele redovno, cale mi se bavi usluznim pecenjem, ali nigde ne mogu da nadjem crnu!? Retko ko u Macvi ima te crne brdske ovce...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16203 Napisano Januar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno kupio crnu u Dermi u Kralja Petra (Beograd). Odlična je zimi, još bolja leti na dugim vožnjama. http://www.dermabg.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...