ivica744 6068 Napisano Januar 22, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Cena i vreme cekanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Baš izgleda super. Odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Januar 23, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 70e koštalo, a par dana se čekalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, brnio je napisao: stiglo iz Niša, zahvaljujući Vesku iz Budve Brate, neka je srecan, prelijepo izgleda !!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6068 Napisano Januar 23, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dodje i moje sediste na zelenom platnu. Stigle slike sedista, a tek sutra stize sediste kod mene i onda ce biti stavljeno na motor. Na prvi pogled izgleda, po meni, savrseno i bas onako kako sam zamisljao. Ivica je pre svega dobar i korektan covek, i sto je jako bitno profesionalan u svom poslu. To je moje iskustvo, i to je odgovor kakav bi svako od nas ko je radio sediste trebao da napise u ovoj temi. Sutra stavljam kompletnu sliku motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Odličan rad.... kad ga montiraš biće još lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan sam polozajem sedenja, mnooooogo udobnije od fabrickog. Za izgled vec nemam reci, pozvao sam majstora i jednostavno nisam znao sta da mu kazem, po meni cisto savrsenstvo. 10+ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Vrh izgleda... alal mu pare kako je lepo uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21787 Napisano Januar 25, 2018 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA, ceo motor ti izgleda pedantno i utegnuto, cestitke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10471 Napisano Januar 25, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno izgleda sa novim sedistem, a mogu misliti koliko je tek udobnije sad, ja sam plakao za takvim sedistem dok sam vozio CB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam najlepse ljudi, pa zbog svega ovoga i postoji forum, da se nauci od iskusnijih kolega, da se izvuce sustina i naravno primeni na svom motoru. Razmisljao sam sta sve da mu radim, ali sam negde procitao gde je N.F.S. rekao da na nekim motorima ima vise kineskog sa aliexpresa nego fabrickog Hondinog, ja se trudim da bude sto vise fabrickog na njemu, osim nekih sitnica. To je to od mene sto se tice mog motora, voleo bi da jos neko odradi sediste pa da komentarisemo. Pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Sediste odlicno, motor takodje ao lutka! Reci mi, koja je ovo boja? I motora i ovog "stepa" na sedistu tj. svega sto nije crno? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Neka bordo crvena je boja motora. Ako znaci nesto imam oznaku boje. A "step" je crvena obicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa sjedista bez daljnjeg,ali me interesuje, posto mi pada u oci da se uvijek rade savovi, vez i ove "trakice" u boji motora. Je li to po zeli kupca ili po difoltu majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sve je po zelji kupca, pa ko sta voli moze sam da izabere. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Januar 26, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Trakice tj kederi kako majstori tapetari kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Januar 26, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu videti tj pratiti Ivicu na FB stranici, izgleda da je prvi rad otisao preko, kao sto rekoh, dobar glas se daleko cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 26, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.1.2018. at 16:48, Vesko Budva je napisao: Ako nekog interesuje , prodajem prvobitni kofer sa nosacem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Za novosadjane preporuka (presvlacenje sedista) Igor-Titika Sajkaska br 8 063 836 1702 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10471 Napisano Januar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih slika radova od tog Igora iz NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika mi koji poznajemo Titiku i koji kod njega presvlacimo sedista 40 godina znamo kako radi, i sa kakvim materijalima, bili smo uvek zadovoljni, pa i sa cenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10471 Napisano Januar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, vi znate, ali drugi ne znaju, pomoglo bi kad bi slikali svoja sedista koja ste radili kod njega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.1.2018. at 18:29, Vesko Budva je napisao: Uzeo Nole iz Beograda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja razmišljam da odradim sedište, gledao neke radove Ivice, odlični su. E sad u nedoumici sam, pošto mi je sedište iz dva dela (odvojeno vozačevo od suvozačevog), da li bi i kako odgovarala ovakva varijanta sa odrađenim ovim delom kao malim naslonom, na ovom motoru Trenutno sada imam dosta mesta iza dupeta, čini mi se da ne bi bilo problema. A ne znam ni vizuelno kako bi izgledalo, nemam sliku gornjeg sediša montiranog na motor, Ivica je okačio samo slike sedišta. Razmišljam i da neće možda biti poteškoća kad se skida sedište, jer se zadnja/gornja dva ćoška moraju malo zadignuti kao bi prošao šrafciger da bi se odšrafilo sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...