Sveta 5. 1984 Napisano Januar 18, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dragan d je napisao: A el može.... negde na kraju ... ili početku foruma.. rečnik izraza pošto pola od tekstova ne razumem : offtopic? šta znači, pa avtomarket, pa OEM? pa.... brate mili jel može malo da pišete na srpskom a? Ovo je odgovor na ono "smorili ste...." ..... pa i mene smara kad ljudi ne govore svojim nego tudjim jezikom pa ćutim... Izvini, podrzavam tvoj komentar, to je bilo za ove strucnjake za HD, OEM -originalni rezerni deo koje pravi proizvodjac motocikla , aftermarket svi drugi proizvodjaci koji mogu da imaju losiji ali i bolji kvalitet od fabrickog.A offtopic i ja ne znam sta znaci. Ispade da kad kupis Harlija od radnje do kuce pola ne pretekne.A ta tvoja st 1100 bice moj sledeci motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan off-topic = izvan teme znaci skretanje sa teme...konkretno,sve ovo pri kraju sto smo ispisali, a nema nikakve veze sa temom presvlacenja sedista je off-topic ili npr, u ovoj temi (topic-u) o presvlacenju sedista postavis sliku motora na kome je tvoje novo presvuceno sediste...i onda neko vidi sliku i napise " uuuu dobre su ti gume, i ja planiram da uzmem iste, jel dobro drze asfalt?"...i tema ode u drugu stranu... i da...ovo je offtopic, pa ko moze nek obrise malo ovo sve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes..... kad se vozimo motorom i promašimo put...ja viknem Žiki: " Žiko ... pi...... ti materina u off-topiku smo..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pablo nas troluje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan troluje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa zna se valjda sta je trol? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.1.2018. at 16:46, Vesko Budva je napisao: Ugradjen kofer od BMW, sad putuje dalje kod Stiva na izradu naslanjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vesko Budva je napisao: Stiv je zavrsio profesionalno kofer za mog lepotana, sad smo kompletni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Al' ga kitiš - k'o đevojku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DraganNS je napisao: Al' ga kitiš - k'o đevojku! ...hahahahaha, nisam nego hocu da osvane u prolece kako treba, svidjaju mi se ovi cetvrtasti koferi, i mislim da su ljepsi nekako . Sa druge strane lakse je torbu staviti odozgo... Teze mi je bilo osposobiti kofer, nego da sam radio trapove na autobus. Kupio ga bez kljuca i nosaca, srecom Bojan Aleksic sredio kljuc a kolega nosac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Januar 19, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/16/2018 at 2:38 PM, Duško K. said: Адреса: 8 ŠAJKAŠKA, 21000, Novi Sad, Južno-bački okrug Телефон: 021 6337452 Hvala puno druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Januar 20, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog predloga, nesto sto cu uraditi kad dodje vreme za to. Narucicu Gel za sediste i Grejace, kad padne prepravka, guzzci ce bas biti potaman .....bice slika radova kao i cena celog posla, svih dadzbina (zaboravih reci, kontaktiracu Bobana, Stiva i komsu tapetara.... videcemo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 20, 2018 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 16.1.2018. at 14:38, Duško K. je napisao: Адреса: 8 ŠAJKAŠKA, 21000, Novi Sad, Južno-bački okrug Телефон: 021 6337452 Dao si coveku nepostojeci broj, a i mislim da oni vise ne rade presvlacenje. Zadnji put sam kod njih presvlacio sedista 1998g i tada su bili extra,ima da odem jedan dan da vidim (to je kod bivse autuvojvodine, gde su se prala kola). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Januar 20, 2018 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi tvrdi sundjer za sediste,ali na male kolicine? Znaci ne cela tabla,vec parče dovoljno za sediste. Mozda bi neko sam pravio,ali sta ce mu tabla od dva kvadrata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Dane Deda said: Dao si coveku nepostojeci broj, a i mislim da oni vise ne rade presvlacenje. Zadnji put sam kod njih presvlacio sedista 1998g i tada su bili extra,ima da odem jedan dan da vidim (to je kod bivse autuvojvodine, gde su se prala kola). Ja sam čoveku pomogao, za razliku od nekih, poslao sam mu i drugi broj ( malo sam se potrudio i našao), a Titika još uvek radi presvlačenje sedišta . . . i stavio sam adresu ovde da svi vide, smatram da sam dao svoj skromni doprinos i pomogao . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 20, 2018 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Duško K. je napisao: Ja sam čoveku pomogao, za razliku od nekih, poslao sam mu i drugi broj ( malo sam se potrudio i našao), a Titika još uvek radi presvlačenje sedišta . . . i stavio sam adresu ovde da svi vide, smatram da sam dao svoj skromni doprinos i pomogao . . . Svaka cast, nisam mislio nista lose, a za trud imas plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14192 Napisano Januar 20, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: Zna li neko gde ima da se kupi tvrdi sundjer za sediste,ali na male kolicine? Znaci ne cela tabla,vec parče dovoljno za sediste. Mozda bi neko sam pravio,ali sta ce mu tabla od dva kvadrata... Lokalni tapetar mi je obecao doneti (nikad ispunio a vise ne ide) iz firme u Bg gde je uzimao na veliko,reslova tih sundjera,kaze da ima komada lepe velicine ali ih ne prodaju nego vracaju na reciklazu,ko pazari kod njih kao on sto je isao cesto hoce da daju,za dz. Ako znas nekog tapetara mogao bi ti doneti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sunđere (svakakve, meke, tvrde, memorijske pene, itd.) imate u Novom Sadu na uglu Ćirpanove i B. Nušića, i na Podbari, mislim da je Jovana Cvijića ulica . . . seku na meru ( ovi sa Podbare) . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Адреса: Djordja Rajkovica 6a, 21000, Novi Sad, Juzno-backi county, Novi Sad 21000 Радно време: Trenutno zatvoreno Телефон: 021 6339662 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan . . . da li je na uglu sa J. Cvijića . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2018. at 14:21, stari roker je napisao: Zna li neko gde ima da se kupi tvrdi sundjer za sediste,ali na male kolicine? Znaci ne cela tabla,vec parče dovoljno za sediste. Mozda bi neko sam pravio,ali sta ce mu tabla od dva kvadrata... http://www.dapsiline-sundjeri.co.rs/kontakt.html Ja sam kod njih radio dosta toga, korektni su a imaju bas raznih sundjera u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na uglu Gundulićeve . . . koja je nastavak Cvijićeve . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan stiglo iz Niša, zahvaljujući Vesku iz Budve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...