Vesko Budva 8 Napisano Octobar 28, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko u Srbiji presvlaci sedista od motora i prepravlja? ma li neko ko moze da uradi sliku na prednjem blatobranu u R brashu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice sedista, sve preporuke za Stiv Design iz Nisa https://www.facebook.com/STIV-DESIGN-214630235223636/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 28, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu poslao upit preko vibera pre mesec dana. Video, ali nema odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana sam na nesto pitao za sediste na chatu na FB, dobih posle par sati opsiran odgovor...tako da ne znam sta da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, mradomir je napisao: Ja mu poslao upit preko vibera pre mesec dana. Video, ali nema odgovora Ja sam ga isto pitao pre jedno 2 meseca, procitao u roku od 5 minuta, odgovorio posle 10 dana, uz izvinjenje da je zaboravio da mi odgovori kad je video poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21736 Napisano Octobar 28, 2017 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane bas pozitivno iskustvo sa Stivom, znao sam tacno sta hocu i od kojih materijala, dogovor u tri reci i realizacija tako reci odmah! Iz razgovora zakljucih da je rec o kulturnom i profesionalnom coveku te mu i novac uplatih unapred na racun... Odgovori stizali naj dalje za pola sata, inace ovo nam je prvi kontakt i saradnja... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 28, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga zvao licno, odgovorio mi da je kompletna reparacija sa vezom 70 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 29, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristi fabričko sedište za preradu, ili napravi komplet novo sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto odmah odgovorio, radicu na prolece. Kazu da radi odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Octobar 29, 2017 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 10/28/2017 at 11:05, Vesko Budva je napisao: Ja sam ga zvao licno, odgovorio mi da je kompletna reparacija sa vezom 70 evra Za oba (vozac-suvozac)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Za oba (vozac-suvozac)? Nisam ga to pitao jer nemam na koferu, ali vjerovatno ide zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Potraži po forumu Boban, Zemun...besprekoran... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li br telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Vesko Budva je napisao: Ima li br telefona? 060 1323 938 Boban je skuplji,ali mislim da niko ne moze da mu pridje po kavalitetu materijala,punjenja,i rada...Moje misljenje.4 sedista mi je radio,i sad ce bogami peto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Octobar 29, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo Boban.Nekoliko mi je uradio do sad.Ne zalis.Stavis gel i nema problema za duga putovanja.A cisti se jednostavno i posle svakog pranja izgleda kao novo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 29, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, koliko je kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21736 Napisano Octobar 29, 2017 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @orlovi Kakva motorcina druze! Skidam kapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 30, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2017. at 12:14, DraganNS je napisao: Jel koristi fabričko sedište za preradu, ili napravi komplet novo sedište? Prepravlja mi fabricko i radi novi naslon za kofer, definitivno Ivica Stanojevic iz Nisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 30, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Baci posle slike na forum, da "komisija" primi rad! I meni je sedište jedna od stavki koje me čekaju pošto se sa fabričkim nisam usrećio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21736 Napisano Octobar 30, 2017 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog (sedista), rad Stiva iz Nisa, zadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15829 Napisano Octobar 30, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjeno, dobro skockana makina. Pratim Ivicu na fb stranici, svidja mi se kako radi covek ali ne znam koliki je kvalitet. Boban ima vrhunske radove ali i vrhunske cene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Octobar 30, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko para,toliko muzike..Uvek bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 30, 2017 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Lepo odradjeno, dobro skockana makina. Pratim Ivicu na fb stranici, svidja mi se kako radi covek ali ne znam koliki je kvalitet. Boban ima vrhunske radove ali i vrhunske cene. pa druže, ja još nisam naleteo na jeftinog mercedesa.....vrhunski rad+vrhunski materiali=vrhunske cene=vrhunski doživljaj+zadovoljne mušterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15829 Napisano Octobar 30, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, šta si ti sad rekao ono što ja već nisam rekao.Vrhunski rad ima i vrhunske cene a tako ne mora biti bar cenovno gledano, mislim da mu je precenjen rad za naše standarde. Takodje, radi za motore od preko, njima je cena daleko prihvatljivija u odnosu na nas, tako da oni dobiju vrhunski rad uz Ok cenu.Za nas ipak treba mala korekcija jer nam je standard takav.....sagledaj iz više uglova.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Octobar 30, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam radio kod Bobana sedište on je imao i jeftiniju varijantu ali sa lošijim materijalom. Razlika u ceni je bila jedna moja vikend vožnja sa suprugom. Naravno odabrao sam skuplju varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...