n5rovic 57 Napisano Octobar 20, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio me drugar koji prodaje ovaj motor da uslužno okačim oglas ovde pošto nije na forumu.Na prodaju je BMW 650 CS Scarver u stvarno odličnom stanju,garažiran je kod mene u garaži,kupio ga je kao početnik i sada misli da ga je prerastao i kupio F 800 GS i to je jedini razlog prodaje,inače motor je u perfektnom stanju,nove ali bukvalno nove gume prešle 300 km,registrovan do septembra iduće godine,ugrađeni ksenon farovi,Seba kreš bar,kofer,tank torba praktična za sitnice i njegova kaseta zvučnici .Prešao je 19500 km sve radi ABS,grejači ručki apsolutno za svaku preporuku. Znam i cenu 2500 eura . Kontakt: 065 322 7255 Đorđe Lokacija Mladenovac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 20, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor! Da mi treba još jedan odmah bih ga kupio Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u ime mog druga,a drugi motor nikad nije na odmet vozio sam Yamaha TDM 900 (vidim da vozis) odličan motor baš baš,još uvek pratim i temu ovde na forumu . A devojka (supruga) jel ima motor ona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, n5rovic said: Hvala u ime mog druga,a drugi motor nikad nije na odmet vozio sam Yamaha TDM 900 (vidim da vozis) odličan motor baš baš,još uvek pratim i temu ovde na forumu . A devojka (supruga) jel ima motor ona? Žena neće da vozi motor dobar je TDM, mada sada je pomalo retro dizajn iz 92-93, i vreme mu je za zamenu, samo za nešto mlađe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba uvek mladje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 21, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jeste motor odlicno ocuvan, ali na kojim li je drogama bio dizajner kad je crtao ovo. O ukusima se ne raspravlja ali kome je lep ovaj motor.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 21, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, brdy je napisao: Jeste motor odlicno ocuvan, ali na kojim li je drogama bio dizajner kad je crtao ovo. O ukusima se ne raspravlja ali kome je lep ovaj motor. TESKIM...i experimentalnim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se pomalo ali ipak dosta ih ima za početnika je dobar ili žensko čeljade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Octobar 22, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok sem prednjeg dela. Narocito sa strane kad se pogleda. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovo dobro baš dobro motorče ne treba nikome,a meni gužva u garaži nemam gde da se okrenem,ajde ljudi navalite biće popusta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1496 Napisano Octobar 28, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti ovakav. Ja sam ga prodao zbog izgleda, čak više što se drugima nije svidjao nego meni. Sad bi ga uzeo bez razmišljanja samo da ga je prodavao koji mesec ranije. Na žalost sad sam kupio drugi motor i još jedan bi mi bio previše. Stisnite zube, progutajte izgled, vozite ga mesec dana i više ga nećete dati nikome. Sretna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 28, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan On 22.10.2017. at 0:04, brdy je napisao: Jeste motor odlicno ocuvan, ali na kojim li je drogama bio dizajner kad je crtao ovo. O ukusima se ne raspravlja ali kome je lep ovaj motor. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Ovo...Prodjes ulicom a kokoske ti se smeju.Mozda je ok ali izgled...Strasnoooo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jasminko prodace se on samo treb da vidi onaj kome treba i zna kakvo je to motorče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 28, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste odlican iz iskustva govorim imam ga I ja nego sam ga kobajagi prerastao I kupih veceg bmw 1150.Samo mu je losa zastita od vetra ostalo sve odlicno I potrosnja I ubrzanja a kais perfekcija . Srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He, he, pa što ga ne kupite kad ga tolko hvalite . Pomozite čovjeku da se ratosilja viška i ujedno ispunite sebi želju . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DUKE VUK je napisao: He, he, pa što ga ne kupite kad ga tolko hvalite . Pomozite čovjeku da se ratosilja viška i ujedno ispunite sebi želju . Svaka pomoć dobrodošla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1496 Napisano Octobar 28, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, DUKE VUK said: He, he, pa što ga ne kupite kad ga tolko hvalite . Pomozite čovjeku da se ratosilja viška i ujedno ispunite sebi želju . Rado druže, ali... i to ono "ali" koje devojci sreću kvari . Motor je stvarno odličan,bar po onome šta slike govore, mislim da je i cena baš povoljna, ali trebalo bi da bude dosta povoljnija( u stilu ponuda koja se ne odbija) da bi ga uzeo "onako" iz zezanja, kao drugi motor. Jbga, oskudacija bato . Naći će se već neko pametan i napraviti lepu kupovinu. Sretno ! Doduše, koliko je kilovata, šta piše u saobraćajnoj, u koju kategoriju spada ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 1069 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Meni motor izgleda 'brutalno' dobro u svakom smislu, i linija i svaki deo na njemu. Jos u ovakvom stanju... Sta reci... Da imam toliko kesa za motor ne bih se ni trenutka razmisljao niti bih ce pazario za cenu, sto bi se reklo za ovakvo nesto se dogovara telefonom. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 28, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lepota je u oku posmatraca...vazda bilo.Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, jasminko VIR je napisao: Rado druže, ali... i to ono "ali" koje devojci sreću kvari . Motor je stvarno odličan,bar po onome šta slike govore, mislim da je i cena baš povoljna, ali trebalo bi da bude dosta povoljnija( u stilu ponuda koja se ne odbija) da bi ga uzeo "onako" iz zezanja, kao drugi motor. Jbga, oskudacija bato . Naći će se već neko pametan i napraviti lepu kupovinu. Sretno ! Doduše, koliko je kilovata, šta piše u saobraćajnoj, u koju kategoriju spada ? 37 kw piše u saobraćajnoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1496 Napisano Octobar 29, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Baksuz ! Do 35 kW može za obuku A2 katergorije. Preko 40kW mora da ima da bi se na njemu vršila obuka za punu A kategoriju. On je taman na "zlatnoj" sredini . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 10/29/2017 at 12:09, jasminko VIR je napisao: Baksuz ! Do 35 kW može za obuku A2 katergorije. Preko 40kW mora da ima da bi se na njemu vršila obuka za punu A kategoriju. On je taman na "zlatnoj" sredini . Ma da pojavio se sasvim slučajno momak traži motor do 35 KW ali za 2 ne može za A2. Nema veze čekamo kupca .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...