brdy 2099 Napisano Octobar 16, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je nikad ne prodajem, ali eto iskrso mi motor koji zelim a jos neke troskove sam imao pa ide na dobos.Ako neko trazi za nekog pocetnika pravi odabir, za forumase popust. Da ne pisem opet sve isto evo linka ka oglasu. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 16, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep. Sad ću da probam da naložim druga koji se lomi - hteo bi i voleo ali odmah neki razlog "e jbg" fazon...Sent from my mobile device using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 16, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor dobar nije sto je moj, vrlo zahvalna masina, jbg meni kad su pre dva meseca davali 950e, ja sam tvrdio pazar, a sad drugar moj dobri uzima jebeni gs, a meni daje njegovog transalpa ispod cene, pa ga zato prodajem, ako ode njegov motor ovaj ce da ostane parkiran.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...