lalajko 2027 Napisano Octobar 15, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto vec neko vreme imam odgovarajucu opremu resio sam da okupim ovdasnje bmw-jase pa da se malo ispricamo. Priprema: Pocetak je bio otvaranje viber grupe sa clanovima iz mog telefonskog imenika. Neke brojeve sam dodatno morao da saznam. Onda ide klasicno, ja mogu, ja ne mogu, ali datum je ostao zacementiran. Jer, nekog drugog datuma, samo neko drugi ne bi mogao da dodje. Dogovor sa nekoliko vlasnika BMW iz Lazarevca je bio da budemo zajednicki domacini i da zajednicki pripremimo sve za nase goste. Medjutim, kako se datum primicao, tetke kojima je trebalo nositi lek su bile sve bolesnije, tako da sam ostao sam. Dobra strana toga je da sam imao odresene ruke da sve spremim kako ja zamisljam da treba da bude. Rostilj se podrazumeva, racunao sam 500 grama po coveku. Cevapi, rostiljska kobasica, rolovani pileci raznjici, nesto snicli od vrata. Ostaju salata i pice. Sto se ovog drugog tice, napravio sam gresku nabavivsi dosta piva, koje, ispostavilo se, prakticno niko nije pio. Trebalo je da se setim i sam. Oktobar i pivo. Bajkeri i pivo. Zato su kisele vode i CocaCole zavrsile posao. A i Pecina sljivovica Dan ranije, sve se naslo u starom Obodinu podesenom na "gnojava angina" polozaju. Da dodam da sam zajedno sa picem kupio i ogromnu dzezvu za 5-6 Don Cafe crvenih solja i kupio jos nekoliko samih solja. Za salatu sam odabrao tradicionalnu srpsku kraljevsku salatu - prepecene paprike sa belim lukom. Dva dana pre susreta poceo sam sa pecenjem paprika, kao da spremam zimnicu Nameravao sam da je napravim ranije, jer svaki pravi gurman zna da je takva salata najlepsa kad malo odstoji. Za ljubitelje ljutog, prepekao sam i izvesnu kolicinu ljutih paprika iz moje baste, ukljucujuci i zloglasni habanero. Naravno, tu je bila i pristojna kolicina seckanog crnog luka, za ljubitelje klasike. Zatim sredjivanje dvorista - trimer nije stao celo popodne, ukljucujuci i prilazni put. Orezivanje ruza (da ne "vataju" Goretex), postavljene nove museme na stolove, nabavljeni dodatni prohromski tanjiri i pribor za jelo Kao finale, resio sam da napravim i nesto slatko za kraj. To je znacilo napraviti jednu "gomilicu" od pedesetak palacinki nafilovanih pekmezom od kajsije i secerom Dan Sastanka: Prvi stize Jadza, do duse ne sa svojim 1200GS vec novim Meganom, zbog cega je ceo dan ispastao. Jos se nije ni smestio, zacula se grmljavina 1200GSA LC, stigao je Marokanac, a odmah za njim i Laki Valdano, takodje 1200GSA. Potom Markone, pa Peca BMW... prilazni put do moje garaze je zacas postao zakrcen tako da su ostali morali da se parkiraju van dvorista. Potom je sastanak mogao da pocne. Odmah su se razvile teme i kvarovima i popravkama, servisu, navigacijama i slicno. Na zalost, dobr deo sam propustio jer je trebalo skuvati kafe, izneti pice, trckarati i docekivati zakasnele goste. Na srecu, imao sam pomagace, tako da je jedan preuzeo kuvanje kafa, a drugi pecenje mesa, kad sam ja konacno raspalio cumur. Bambus i njegov najbolji prijatelj Djunta u pregovorima oko sredjivanja Bambusovih leptira na 1100S Stvar se zahuktava Nesto kasnije (ali ne prekasno, sto se rostilja tice) stize i Sasha P, na svom Triple Black 1200GSA. Kako vlasnik boksera jede palacinke?? (Pecin komentar: zao mi je sto nemam K model) I koliko ce da izadje sredjivanje leptira?? Potom nekako spontano odlazimo da pogledamo motore i uz pricu razmenjujemo iskustva u otklanjanju kvarova i nabavljanju delova. Evo nesto od masinerije: I tako, pred vece, doslo je vreme za rasanak. Aca, poznat po izuzetnoj orijentaciji je poveo grupu za Beograd. Ostao je samo Peca sa kim sam popio jos jednu crnu jaku za srecan put. Toliko do sledeceg okupljanja. Meni znacajno iskustvo, tako da ce vec sledece biti bolje i rutinski organizovano. Zahvaljujem se svima koji su bili, bilo mi je jako drago da vas ugostim. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 15, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo videti toliko boxera na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16414 Napisano Octobar 15, 2017 Misbehave Responsibly, 1658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 15, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lalajko! Sad mi još više krivo što nisam došao! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Octobar 15, 2017 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi kvarovi na BMW-jima, kakvi bakrači...sve su to zlobni jezici druže........ Kda vidim kakvo probrano društvo se okupilo, žao mi je što nisam "potegao" iz Ljubljane. Ali zato sledeče godine....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i ja bih se tu uklopio lepo druženje, marka motora je samo izgovor Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4276 Napisano Octobar 15, 2017 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim što sam napisao u Viber grupi, odavno se nisam tako prijatno osećao među motorciklistima, jednom rečju normalno. Domaćinu kapa dole za sve, pre svega za ideju koja će sigurno postati tradicionalna, ponudio sam obalu Save u Adi Ciganliji u Beogradu uz moj splavić, a i "prozvani" Lalajkovi zemljaci su obećali da će se iskupiti. Lepo je bilo konačno upoznati i sklopiti prijateljstvo sa ljudima sa kojima se virtuelno dugo znam. Da, bilo je tehničke diskusije sa plastičnom demonstracijom, sinhronizacija dve palačinke. Veliko hvala svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 15, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo drustvance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 15, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Lalajko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 15, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kao mladom propelerašu,bilo mi je veliko zadovoljstvo da budem pozvan na ovo druženje,a Lalajku svaka bi bila preskromna za gostoprimstvo koje nam je priredio i organizaciju ovog celog druženja. Takodje mi je bilo veliko zadovoljstvo da se vidim sa ljudima koje već znam a i da upoznam neke koje sam znao samo preko nika na BJB forumu Mnogo se tu imalo šta i naučiti i razmenjena su,mislim na obostrano zadovoljstvo,dosta informacija. Sve pohvale za one koji su spremili sve ono što je posluženo(ma ništa nije falilo,samo da je bilo više....naravno šala) jer svega je bilo na pretek. Najvažnije je da smo se baš lepo družili a nadam se uradiću sve što je u mojoj moći da se ovako skupimo barem jednom godišnje negde. Veliko hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 15, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, štampar je napisao: Какав скуп ...али зашто већина нема косу? Sve je to zbog loše sinhronizacije hormona i viška sexa..... E druže nije nama ćelavcima lako da postizavamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 15, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bambus poceo BMW da vozi? Ehm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Laajko, zao mi sto nisam mogao ( a zvao si me) razlog znas, a i kosa mi pocela da raste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 16, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17421 Napisano Octobar 16, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Živ sam se pojeo što nisam mogao da budem prisutan. Četrnaesti oktobar je dan 63. Padobranske Brigade i tog dana se na niškom aerodromu tradicionalno okupljaju bivši i sadašnji pripadnici ove jedinice (kojih ima rasutih po celom svetu). Nažalost, nisam imao izbora! Drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 16, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 16, 2017 motoras, 2492 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mogao da dodjem,ali me nisu zvali. Ne uklapam se. Imam dugu kosu, ne vozim BMW. Sta? BMW? Aaaaaa... Vozim,ali moj se ne kvari... Hehehehe... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Octobar 16, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Boban je napisao: Bambus poceo BMW da vozi? Ehm... Propast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Octobar 16, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, jedno veliko hvala! Sjajno druženje u super društvu. A jednom ćemo se valjda i ispričati... Jer te maltene nisam ni video kasnije. Samo si zujao okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4276 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Boban je napisao: Bambus poceo BMW da vozi? Ehm... Pre sat vremena, sasamajstor je napisao: Propast... On 10/15/2017 at 20:24, lalajko je napisao: Bambus i njegov najbolji prijatelj Djunta u pregovorima oko sredjivanja Bambusovih leptira na 1100S Eeeeeee, ne znate kako ide S, Boxer Cup motor, a tek kako može, ne znam ko će propada, al u jendek, kad prođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nas sa manjkom ccm i viskom godina tu nije bilo ali se nadam da ce nas biti neki sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 26, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, bice opet. Pobrinucemo se da ova okupljanja postanu stalna i tradicionalna. Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 26, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan On 10/16/2017 at 2:24 AM, lalajko said: Bravo ljudi!! Valjda cu ja jednom isto da se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...