Đenka 120 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Odlično odrađen posao, meni se baš dopada Po mom iskustvu ćopka (bočna nožica) nije sigurna (padao mi motor), a desilo se par puta i da je zaboravim (moja greška). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 15, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan @zverinjak cvrsti su dosta i uopste ne tresu, odlicno se vidi... @laza251 to je bio moj MZ...kad se setim samo kakve sam ponude dobijao u Rumi na vasaru, sav se najezim @Djenka moracu da pazim na copavu, mada skoro uvek ga postavim na centralne nogare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno drugi motor... bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan A što odma na berzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...