shoyyka 10514 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje Hondu CBF 600 2005 god. 063 709 52 36-Milinko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 3200€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kad si je vec na forum stavio za prodaju onda bi i trebao i nesto vise o samom motoru sem godista i cene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nema se tu sta vise staviti. Motor u fabrickom stanju sto se vidi po fotografijama. Cijena napisana, pa koga interesuje ima broj telefona za ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Utjerivac je napisao: Nema se tu sta vise staviti. Motor u fabrickom stanju sto se vidi po fotografijama. Cijena napisana, pa koga interesuje ima broj telefona za ostalo. Tako je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Utjerivac je napisao: Nema se tu sta vise staviti. Motor u fabrickom stanju sto se vidi po fotografijama. Cijena napisana, pa koga interesuje ima broj telefona za ostalo. Ja se onda izvinjavam:-)ali ja sam neiskusan pa ne mogu da vidim samo preko ovih slika celokupno stanje motora 12 god. starog:-) 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22586 Napisano Octobar 5, 2017 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni presao puno.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, scorpija je napisao: Ja se onda izvinjavam:-)ali ja sam neiskusan pa ne mogu da vidim samo preko ovih slika celokupno stanje motora 12 god. starog:-) Pa dobro, kako svi prsti na ruci nisu isti tako ni ljudi nisu isti, pa svako ima svoje znanje i razmisljanje. S toga nema poterbe za cinicna izvinjavanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22586 Napisano Octobar 5, 2017 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Konstatacija scorpija-e je sasvim na mestu, oglas totalno bez informacija... Ima besplatnih oglasa gde samo ostavis broj za info... Nema potrebe za cinicnim analiziranjem kolicine znanja i razmisljanja... Dzaba smajli iza prikrivenog "spustanja" kolegi... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan "8. Jasno opisite sta zelite kupiti / prodati. Da bi predmet kupovine / prodaje ostali forumasi jasno shvatili i tako kupoprodaju ucinili mogucom, potrebno je da se potrudite da tu stvar lepo opisete i predstavite." Lepo piše... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sta je oglasa bilo lijepo napisano, pa se ljudi primili na tu ljepotu i otisli da vide motor ( ili bilo sta drugo ), a ono tamo krsina neopjevana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Zamena teza... Mada, možda bi tu reč "lepo" iz Uputstva za postavljanje oglasa trebalo izmeniti da stoji npr. tačno, podrobno, detaljno itd. Ovo opisivanje nije samo sebi svrha, suvišno je to i isticati, nego potencijalnom kupcu pomaže da donese odluku, i da u nekoj njegovoj predselekciji - suzi izbor. Ja, recimo, ne volim ovakve oglase jer sam više puta bio u situaciji da slušam tirade s' one strane "žice" dok ne čujem neku banalnu informaciju koja je meni bitna. Verujem da će prodavac shvatiti da ovo nije palamudjenje nego dobronamerna sugestije, ali kako god odluči - njegov motor, njegov oglas. Btw. moj buraz kopio ovakvu Hondu pre mesec dana (uvoz iz Švice), jako lepo motorče pogotovo za nekoga kome je to prvi "veći" motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DraganNS je napisao: "8. Jasno opisite sta zelite kupiti / prodati. Da bi predmet kupovine / prodaje ostali forumasi jasno shvatili i tako kupoprodaju ucinili mogucom, potrebno je da se potrudite da tu stvar lepo opisete i predstavite." Lepo piše... Ako Oglas nije po pravilniku Foruma sto ga Admini ne brisu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 5, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se naulje gume, ne verujem, slican efekat dobijes kad je samo operes vodom , dok se ne osusi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da pomognem čoveku da proda.pošto nije na forumu...Pitah ga za neke detalje...ovako: Honda reg. do jula 2018 Fabričko stanje Prešla oko 34000 km Ulje u njemu prešlo oko 2500 km,ako potencijalni kupac hoće menjati pred zimu može... Gume mogu još dve sezone Originalni nosač sa koferom Punjač tel. ili navigacije Za ozbiljne,korekcija cene... Nadam se da sam pomogao potecijalnom kupcu...ako mu je teško da pozove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Tip nije preprodavac pa da ulji gume ili već šta...verujem da samo preprodavci to rade...ili grešim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MOTO Iannone je napisao: Kad na slikama za prodaju ima nauljene gume i sedište meni odmah neki čvor u stomaku. Aj ovaj bar nije gume nauljio. Msm niko ne vozi sa masnim gumama i sedištem. Gume se ne ulje, vec mazu glicerinom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 6, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Evo igranka pocela kao i obicno na Temu oglasa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 6, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: Bravo. Sve sto nije detaljan oglas ja bih smatrao muljanjem i brisao. I ovaj opis odozgo je kao za mojauto.rs. nema detalja Detalji kod vlasnika na broj tel. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 6, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, MOTO Iannone said: O Roče, ako ne znaš i ne veruješ ne znači da ne postoji. Ne kazem to ali isto tako izgledaju kao nove kad se operu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Octobar 6, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilima koji važe na ovom forumu nije dozvoljena prodaja stvari koje nisu vaše, dakle ni postavljanje oglasa za drugara, komšiju ili već koga drugoga. Ali... , da ne bi baš zatezali mnogo, pustimo neki oglas da ostane, iako ne ispunjava uslove koji su predviđeni gore postavljenim pravilima oglašavanja. Eto, da možda neki forumaš, koji traži baš ovako nešto, lakše dođe do motora ili da prodavac, ako mu je stalo da proda neku opremu ili motor, to lakše uradi ovde na forumu. I onda vi dođete i postavite par slika, cenu i broj telefona. Kao,..... koga stvarno interesuje taj će da pozove. Nikad neću razumeti takav stav pri prodaji. Pre 10- 15 godina je to i išlo jer je i ponuda motora bila slaba. Takvi su oglasi i bili, ali sad takav oglas može proći samo ako prodaješ neku retku ali vrlo traženu robu po ceni duplo nižoj od ostalih. Sad se ljudi stvarno potrude, sve lepo islikaju, navedu koliko je prešao, kad je šta menjano, u kakvom je stanju ono što nije menjano, šta bi eventualno trebalo uraditi, ... itd..itd... trude se da što više izađu u susret potencijalnom kupcu jer sad ima više motora u oglasima nego novca kod kupaca. Kad ih nazovete i kad pričate o detaljima sve se objasni i potvrdi slikama preko vibera. Ko hoće nešto da proda mora i da se potrudi. Toliko znam momaka koji su se, listajući oglase onako iz dosade, zaljubili u motor, prodali svoj, digli kredit, zadužili se i kupili ga, a nisu pre toga imali nameru. Kad naletim na oglas sa samo tri slike, cenom i brojem telefona, ne mogu da se otmem utisku da se radi o prodavcu koji će pri eventualnom razgovoru mnogo uzdizati svoju robu a potcenjivati mene i moj novac. Takvog nikad ne zovem. Listam dalje oglase i tražim drugog prodavca koji će više poštovati moje vreme i moj novac. Verovatno često i pogrešim ali ne želim da gubim vreme na takve oglase da bi od njih 20 koje pozovem možda neki bio i interesantan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 6, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što je do mene,uradih,da kažem pomognem čoveku pošto nije na forumu...e sad kako predstavi robu tako će je i prodati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22586 Napisano Octobar 6, 2017 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posteno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Octobar 6, 2017 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Posteno... U suštini nema tu pravila,više sreće...ja sam motor kupio na 1-2 slike...na oko ok,zvao tipa,bla,bla,otišao 40-50 km,nije daleko,video,probao,kupio...četiri sam ih promenio,računajući i APN 6 pre X godina,niko nije lagao i lažno predstavljao...dok auto kad sam kupovao prošle god.užas...išao čak u Niš,200 km.,na slikama ekstra,tamo lupan pasat od pozadi i tako nevešto uradjen...malo je falilo do frke... Motordžije manje lažu...bar u mom slučaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 6, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je oskudan u grafickom opisu mozda prikriva nesto, ako nije razgovorljiv, isto, ili mu nije dostojan interesent.... onda interesentov novcanik postaje NEinteresent jer ga prodavac takoreci ignorise. Tako trgovina nece funkcionisati. U trgovini se MORA POSTOVATI KUPAC ili necete dobiti njegov novac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...