Rade koenig 1053 Napisano Septembar 28, 2017 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, kupih ga pre neki dan, malo ler varira za 100obrtaja, al aj to nije toliko bitno. Ono sto me sekira je da kad stisnem kvacilo radi odlicno a kad ga pustim i dalje radi prelepo osim sto se osecaju blage vibracije (u leru kad pustim kvacilo) i kao da malo promeni zvuk blago lupkanje. Sta moze biti, da li je po vama nesto opasno? Inace motor je presao verovatno 1.258.000km al je u bas korektnom stanju i pali na cvrgu i mnogo lepo ide i mnogo sam srecan :-) pa me ovo sad malo zabrinulo. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 28, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lamele? Korpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 28, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Korpa. Samo piči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 28, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan korpa.miran si neko (duze) vreme.valja menjati kad pocne jako lupati. veci je problem variranje obrtaja u leru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 28, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa, posle 1.258.000km (milion i dvesta pedeset osam hiljada km) mora bar malo da se cuje korpa, ipak je to Honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Septembar 29, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi nocas sam je vozikao po gradu upoznajemo se i sve mi se vise dopada moja matorka iako sam uvek voleo mladje ova mi srce uzima polako. Sta moze ondak biti da nije uredu a obrtaji da skakucu al za od 100 do 200 obratja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto servis JOCA 92 Napisano Septembar 29, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Samo BMW e39 520i :-) Prijavi odgovor kao problematičan Obrtaji variraju zbog karburatora.Treba da se sinhronizuju i mozda malo presteluju.Najbolje da se otvore,pregedaju i ociste pa onda stelovanje i sinhronizacija.Posle si miran duze vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to u ljubavi? parica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije crvena...... Božina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2017. at 19:00, Rade koenig je napisao: E ovako, kupih ga pre neki dan, malo ler varira za 100obrtaja, al aj to nije toliko bitno. Ono sto me sekira je da kad stisnem kvacilo radi odlicno a kad ga pustim i dalje radi prelepo osim sto se osecaju blage vibracije (u leru kad pustim kvacilo) i kao da malo promeni zvuk blago lupkanje. Sta moze biti, da li je po vama nesto opasno? Inace motor je presao verovatno 1.258.000km al je u bas korektnom stanju i pali na cvrgu i mnogo lepo ide i mnogo sam srecan :-) pa me ovo sad malo zabrinulo. Hvala unapred Ne ravnomjeran rad ,samo idi nek ti odrade sinhronizaciju karburatora,ima uredjaj za to,a to sto ti se cuje kad pustis kvacilo je korpa kvacila,nista strasno,s tim da bi se trebalo nekad zamjeniti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...