Jump to content

Moto Zajednica

U kojoj ste auto skoli polagali za "A" kategoriju. Iskustva

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: fazer 600

Ovih dana bi trebalo da se upisem u neku auto skolu posto mi vec isticu "L" tablice. Zamolio bih vas da date svoja iskustva oko polaganja u skolama u kojima ste bili, preporuke gde se upisati, iskustva sa policajcima... Pretpostavljam da ima skola u kojima su korektniji kao i onih manje pozeljnih. Nisam do sad video slicnu temu na forumu a mislim da bi razmena iskustava bila korisna svima koji treba da polazu. hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

U auto školi VIR kod Jasminka, predpostavljam kao i većina mlađih forumaša ovde.

Ja prezadovoljan

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Evo da se javim posto sam skoro polozio  ;D

Autoskola "VIR" (pozdrav za usera JasminkoVir) na Novom Beogradu kod Fontane .

Moj kriterijum je bio da skola mora biti na NBGD-u jer sam hteo da izbegnem uzbrdice  :D

Malo sam se raspitao na forumu, preporucili su mi ovu skolu .

Ljudi su ok, sve formalnosti sam brzo zavrsio, policija na polaganju je bila vise nego korektna (polozio sam iz prve pa ih malo hvalim  ;D )

E sad, posto u sustini ti nista ne dobijas od auto skola, ni prakticnu ni teoretsku obuku, nema smisla mnogo lupati glavu oko izbora skola .

Pozdrav i sretno ti bilo polaganje .

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: fazer 600

Da li neko ima informaciju o skoli desetka plus, poligon im je na banjici, oni u ovom trenutku imaju najblizi termin za oilaganje. Isao bih najradije u vir, ali je tamo prvi termin tek za 25 dana a meni tablice isticu za 2 dana.

• Svrati ponekad, 471 postova

i ja sam bio u VIR-u i sve najbolje o njima

polozio iz prve u klasi sa  vuletom  ;D ;D

ako ti je bitno sto pre onda vidi tamo gde si bio a ako hoces laganiju varijantu, jer ipak deo NBG gde polazu kandidati VIR-a je malo laganiji(okretnica tramvaja), onda idi u VIR.

iskreno meni se svideo poligon kao i deo gradske voznje jer su ulice siroke i nema previse budala

dok onaj deo na banjici je bas zajeban, tamo ne volim ni ovako da prolazim a kamoli jos da polazem tamo

• U prolazu, 91 postova

A da probas u nekom manjem mestu, imaces manje saobracaja, semafora, pesackih prelaza... mozda poligon i neces raditi. Razmisli  8) Ako se odlucis za Beograd onda definitivno polazi na NBG zbog razloga koji su vec navedeni.  ;)

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Da li neko ima informaciju o skoli desetka plus, poligon im je na banjici, oni u ovom trenutku imaju najblizi termin za oilaganje. Isao bih najradije u vir, ali je tamo prvi termin tek za 25 dana a meni tablice isticu za 2 dana.

Ja sam kod njih polagao..sto je vec neko rekao,nema tu neke preterane mudrosti,prijavis polaganje,platis,i to ti je sav kontakt sa njima.Sama auto skola je kad krenes od banjice ka miljakovcu sa desne strane

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Ja sam polagao u autoskoli PRAVO, iza piramide na NBGDu...tada (2005e)  mi je najvishe odgovaralo jer su imali svoju vespu na kojoj sam se i obucavao i polagao. Drugar i ja smo zajedno upisali i polozili iz prve, sto i nije bila neka mudrost i vestina..:)

OK su bili sve vreme.

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: KLE 500

Ауто школа Гарфилд, код Миће, близу панчевачког моста. Коректни су што се тиче полагања а полигон им је на Ади Хуји, али вози се по Карабурми око пијаце.. узбдо, низбрдо, гужва,  уме да буде зезнуто посебно ако погодиш пијачни дан..То се баш мени догодило кад ми је у улици код пијаце истрчало стадо људи као да су на пољани...

• Braveheart, 702 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Ауто школа Гарфилд, код Миће, близу панчевачког моста. Коректни су што се тиче полагања а полигон им је на Ади Хуји, али вози се по Карабурми око пијаце.. узбдо, низбрдо, гужва,  уме да буде зезнуто посебно ако погодиш пијачни дан..То се баш мени догодило кад ми је у улици код пијаце истрчало стадо људи као да су на пољани...

Isto sam polagao kod Mice garfilda...

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Iskustvo mi kaze da se takve stvari rade po manjim mestima gde su mnogo popustljiviji panduri i gde je prag tolerancije za testove mnogo manji.Ja sam to sve bez muke savladao u Pancevu u auto skoli Teneta, opet po preporuci drugara motorista i iskustva su pozitivna.

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Iskustvo mi kaze da se takve stvari rade po manjim mestima gde su mnogo popustljiviji panduri i gde je prag tolerancije za testove mnogo manji.Ja sam to sve bez muke savladao u Pancevu u auto skoli Teneta, opet po preporuci drugara motorista i iskustva su pozitivna.

Sa ovim se slazem, ali kada sam ja polagao, policajac nije mogao biti popustljiviji prema jednom kandidatu!

Naime, covek je prvi put seo na vespu na kojoj je trebalo da polaze, na poligonu je digao na zadnji, potpuno skrenuo sa poligona, i zamalo nije glavu izgubio, a policajac pokrio oci da ne gleda, i kad se kandidat malo doveo u red i pripitomio vespu od 80 ccm, pandur kaze  "ajd sad ponovo i polako, sa manje gasa" ..;D

Kandidat je polozio, naravno!

Posle smo imali prilike i da popricamo sa doticnim nadredjenim licem,izmedju ostalog nam je rekao: Bolje da mu dam dozvolu, nego da na nekoj besnoj mashini bezi od mojih kolega jer ne poseduje istu!  :-\ 

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Ja sam polagao na Brdu u skoli "Renome L". U sustini nije bitna skola jer nemas nikakve veze sa njenim uslugama, bitno je koji ti pandur zapadne.

• U prolazu, 90 postova

Ja sam polozio u Sapcu, preporuka jedne skole iz Bogatica, tada nisu imali  za A.

Preporucio sam tu skolu u Bogaticu svim prijateljima koji su polagali za A. Tamo zaista ima malo saobracaja i brzo se polaze.

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Ja sam polagao u autoskoli PRAVO, iza piramide na NBGDu...tada (2005e)  mi je najvishe odgovaralo jer su imali svoju vespu na kojoj sam se i obucavao i polagao. Drugar i ja smo zajedno upisali i polozili iz prve, sto i nije bila neka mudrost i vestina..:)

OK su bili sve vreme.

I ja sam ovde na meex-ov predlog ;)

• Svrati ponekad, 150 postova

OK su bili sve vreme.

I ja sam ovde na meex-ov predlog ;)

I ja sam tamo na vas predlog :). Polozio i voznju i testove iz prve. Dobro ide ona vespica :)

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Ducati 848evo

Ja danas polozih u PRAVO iz prve naravno :)

Sve korektno, osmicu sa mojom Cagivom nisam mogao ni da pomislim da uradim, to sam rekao i panduru. On mi rece samo ti probaj sto sam i uradio,,,samo probao :)

Voznja jedan krug blizu poligona i to je to..

• U prolazu, 74 postova

Moje iskustvo: malo mesto je najbolje resenje. Gadjaj vojvodinu, sto blize BGu, ja sam to odradio u Novoj pazovi. Doduse poligon je u Staroj pazovi al svejedno. Mala mesta, ljudi se znaju i kapiraju. Pozdravljam zelju da polazes. Previse ih je sa 16-18ak dina bez dozvola, sa r-ovima i ostalim azdajama na drumu.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Eh... Jednom ce i Shejtan tako...

hoce hoce, nego sta ce  ;D ;D

nija valjda opet pao testove ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja