MoToM 3861 Napisano Septembar 26, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dani i Vale se malo zakačili... https://www.foxsports.com.au/motorsport/moto-gp/motogp-dani-pedrosa-hits-out-at-valentino-rossis-defensive-move-during-aragon-gp/news-story/04f99a456331fa2d293785c60bf2a83b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 26, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije izgledalo naivno. Bio sam siguran da će Pedrosa da odustane od preticanja. Posle mu je mahnuo (pokazao prst?). Da nije Rossi u pitanju pomislio bih nije ga očekivao, ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 26, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, BRACO said: a pogotovo kad znas da su sinovi od glavnog zajebanta rosijevci. ...čuo sam da krivi poguban uticaj škole na dečiji razvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 26, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad smo već kod obožavanja Rossi-a.. zemo iz Kanade, kad je čuo za lom potkolenice, postovao na FB: "Jel u Srbiji dan žalosti?" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 26, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi-a na stranu... Ova buka oko KTM-a mi je malo detinjasta. Može gomila miliona da ih dotera do povremenog 6. mesta ali do petljanja za titulu... Možda nikad al ne pre 5 godina. Vidite kolko je Ducati-u trebalo da ima regularno par vozača u vrhu. Ono sa Stonerom je bila anomalija. S toga sumnjam da MM razmatra KTM ozbiljno. Yamaha, Ducati... možda. Rossi bi mogao da odigra jednu sezonu u KTM za kraj. Red Bull bi ga zatrpao parama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano Septembar 26, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da Rosijev ugovor sa Monsterom iskljucuje tu mogucnost. Da nisam gledao strmoglavi uspon Red Bull Renault-a u F1 ne bih mislio da je izvodljivo. Jasno mi je da moraju kilometri i gigabajti da se nakupe da se sve skocka i ne znam da li i koliko pomaze iskustvo iz Moto 3 (ne verujem previse) ali Ducati je kuburio sa parma u toj eri razvoja dok ovi bas i nemaju finansijske probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Septembar 26, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rosi će za kraj odigrati jednu sezonu za VR46. Njihovu prvu u GP klasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 27, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, to crank said: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, severian said: Rosi će za kraj odigrati jednu sezonu za VR46. Njihovu prvu u GP klasi. Lako moguće. Jel se zna kad ulaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, to crank said: Lako moguće. Jel se zna kad ulaze? Kako bi bilo vrhunski da to bude Kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvu loptu mušterijska Yamaha verovatno. Mislim da Ducati ne bi ni štapom pipnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ali Yamaha ima Tech 3 ... da zele vise motora na gridu imali bi ... mada Rossi je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 27, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto ubjedjen da onde nema vise ni d od dukatija na koji je on dosao..da mu je to bila greska da, i to dupla, prvo sto je uopste presao na nesto na sta je stoner vec uveliko pizdio a druga sto je iskoristio sve svoje resurse da od njega naprave nekog polu-japanca kojeg ćale điđi dorađuje raznim krilima itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ali su na tom doradjenom hibridu uspeli da pobede i Dovi i Ianonne, a blizu je i Petrux 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 27, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa imao bi vjerovatno i on u ovoj fazi sa điđijem i raznim krilima umjesto jeremije. Aaa @to crank, sta velis ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 27, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BRACO je napisao: Ja sam nesto ubjedjen da onde nema vise ni d od dukatija na koji je on dosao..da mu je to bila greska da, i to dupla, prvo sto je uopste presao na nesto na sta je stoner vec uveliko pizdio a druga sto je iskoristio sve svoje resurse da od njega naprave nekog polu-japanca kojeg ćale điđi dorađuje raznim krilima itd. Zasto polu-japanca? Nije tehnologija koja se koristi u motogp (samo) japanska, niti japanci imaju tapiju na tehnoloska resenja. Masine su redni cetvorocilindrasi kod Yamahe i Suzukija, a V kod Honde. Ducati i KTM takodje koriste V. Sto se ostatka motocikla tice, vecinom su evropski proizvodi - Brembo, Marchecini, Bosch, Magneti-Marelli, Ohlins... Sta su japanski motocikli bez evropskih proizvoda? Da li bi bili na tom nivou gde su danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zar Japanci nisu iskopirali tehnologiju dvotockasa od DKW i BMW tamo negde proslog veka , i napravili ovo sto je danas uz pomoc njihove avio industrije koja je bila zabranjena posle WW2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 27, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Mislio sam prvenstveno na ram kao osnovu a bogami evo i motor. A da nista ne mora pokazuje WP na ktm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 27, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @Milky Kad kazes 'japanac' za ovu vrstu motocikala odmah se misli na alu ram 4 cilindra e sad sto je bmw napravio njemackog japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemislim na ove savremene azdaje sto se ne kvare .... mislim na perion posle ww2 kad su trke pocele da budu ozbiljan biznis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 27, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ah to vec istorija i ja joj ne vjerujem, evo ovde jedni pisu bacili ovi a drugi pisu bacili oni bombu na markale i sve to 30km od mene i ja i dalje ne znam ko je a kamo li od '45-te sta se sve izmjenjalo..samo ovo cega smo svedoci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BRACO said: Pa imao bi vjerovatno i on u ovoj fazi sa điđijem i raznim krilima umjesto jeremije. Aaa @to crank, sta velis ti? Bi, bi... ali se bio debelo osramotio nakon što je kenjao kako će za razliku od Stonera on da sredi Ducati za par minuta (80sec ako dobro pamtim)... a mnogo mu je stalo do veličsnstvenosti tako da ostajem pri ne pipanju govnjivom motkom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, to crank je napisao: Bi, bi... ali se bio debelo osramotio nakon što je kenjao kako će za razliku od Stonera on da sredi Ducati za par minuta (80sec ako dobro pamtim)... a mnogo mu je stalo do veličsnstvenosti tako da ostajem pri ne pipanju govnjivom motkom. Ja mislim da je reč osramotio isuviše blaga da se opiše taj događaj. Lossi i Jeremy Burgess ekipa koja sve što pipne pretvara u zlato omalovažavaju beskrajan prirodni dar CS27 i kažu da će za tih 90sec da podese motor i stvar je gotova. Ako mene neko pita ja bih rekao da je Lossi jedva živu glavu izvukao sa tog motora. Meni je njega vrlo često i žao jer njegova marketinška mašinerija mu je stavila takvu omču i teret oko vrata koji on jednostavno od dolaska 99 u Yamahu ne može da ponese. Da nije toga mislim da ne bi bilo toliko prepucavanja ko je Lossi, 10-ta titula, i ostala s**nja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ceo problem sa sektom je marketinška mašinerija koju su babo i Dorna konstruisao oko njega. Ljubav prema motorima i trkama se oblatila milionima morona koji pre Rossi-a ni za točak nisu znali koji na sva usta na sve strane polivaju govnima ljude koji od malih nogu rizikuju živote da ostvare san koji mnogi ne smemo ni da sanjamo. Kad čujem nekog Rossoskorojevića kako zaziva padove oponentima dođe mi da kupim Rossi lutku i da je bodem iglama. Inače sam blage naravi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa SKY timom mu je i posao donekle, uveren sam da će da bude ziher Yamaha. Honda mu ne bi dala motor da mu život zavisi od toga, Suzuki i Kawa su mu ispod renomea, KTM (možda) sponzorski konflikt, Ducati ne bi pipnuo ni motkom za skok, Aprilililija... Biće interesantno i sa vozačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...