milx 129 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki V - Strom 2006 godiste. Vlasnik sam od februara 2014 godine, izuzetno ocuvan primerak motora. Kod prethodnog vlasnika bio je skoro 7 godina a on ga je VEOMA CUVAO KAO I JA i kupio ga je sa 1000km na satu. Presao je 51000km. Svi servisi su radjeni na vreme, lanac i lancanici, plocice i gume. Uradjeno je premoscavanje sita u rezervoaru ( stavljen je eksterni filter)...tako da su resene te fabricke 'decije' bolesti. Akumulator je nov u garanciji. Ovaj motor je koriscen za uzivanje i duza putovanja kako kod mene tako i kod prethodnog vlasnika ... ovaj Gospodin Strom bio je u Kusadasiju, Santoriniju, Mikonosu, Atini, Tasosu, oko 10 puta do Crne Gore, Rovinju, Dubrovniku, Becu, Budimpesti, Banskom, Sofiji itd... Upravo se vratio sa moto ture po Siciliji i Amalfi obali, Napulju, Materi itd...!!! Motor je normalno vozen i ODRZAVAN JE U ODLICNOM JE TEHNICKOM STANJU! Meni je Gospodin Strom doneo mnogo lepih putovanja i nezaboravnih uspomena...neka ta magija predje na sledeceg vlasnika!!! HVALA!!! Cena 3750e. Telefon 063/238-758 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je on presao ukupno km na svim tim lepim putovanjima ? Sent from my LG-H831 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 51000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...