MAREMAX 21 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Gornja granica je 2000 ako je motor u top stanju i registrovan. Sto mladji, to bolje naravno. Iskljucivo od 500ccm. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 19, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne znam o tom modelu, morao bih da se raspitam malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 19, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ok vidim da ti je u potpisu burgman ja sam ga imao 2010godine,a bio je cini mi se 2000god,400ccm u odnosu na burgman 400,ovaj x9 500 bolje ide,bolje povlaci,veci je po gabaritu,i sto je najbolje od svega ova masina na X9 netrosi trunku ulja,dok mi je burgman trosio oko 0.3l na 1000km i to su mi svi rekli da je ekstra sa obzirom koliko neki trose ulja. prelistaj google,forum ,raspitaj se o X9 500,ako ti se model svidja,ovaj je pun pogodak za ove pare prodaja do nedelje,posle moram da ga selim u selo i konzerviram do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Septembar 19, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da prodam kymco X Citing 500,2005 godišteZadnja guma je stavljena u maju, prednja je pred zamenu. Registrovan 6meseci,na moje ime. Kaiš, varijator, rolnice, bolna varijatora,zamenjeno pre nekih 2000km.Išao sa njim ove godine Grčka, Rumunija, Crna Gora. Prodajem ga jer bi prešao na veći motor, najverovatnije V strom Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 21, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Može i burgman do ovih para isključivo 2007 godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam kupovao Silvera, burgman restyling (>2007) je bio malo skuplji od Silvera, nesto oko 3000e. Ne znam da li mu je pala cena na 2000 za god dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 21, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima do 2500. Ali mislio sam da slučajno neko ne prodaje povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Vidim da si napisao da trazis mladji motor, ovaj nije bas mlad ali znam da je provereno dobar. Clan @nikvuksa ce prodavati svog Atlantica500 pa se mozes cuti sa njim oko detalja ako te interesuje. Srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 30, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, već me je kontaktirao. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Decembar 5, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina još uvek aktivna. Da osvežim temu. Ako ima ponuda tu sam:) poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imas u auto skoli desetka belog burgmana mislim da je 650 traze 1800e izgleda odlicno kazu da su ga koristili kratko za obuku ali im je glomazan pa su presli na beverly i hondu cbf600,slucajno sam video danas kad sam radio tehnicki pregled prikolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Decembar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kolega neznam sta konkretno trazis ali ako beverly 500 dolazi u obzir postavio sam oglas i opisao sve pa pogledaj i ako si zainteresovan javi se. PozПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao oglas, izgleda dobro. Kontaktiraću te uskoro. A što se tiče burgmana 650, njega bi obišao, hvala na informaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...