vladimir22 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je CDI /TDI/ , za Keeway Supershadow 250. Zivim u Nisu,ovde i u Srbiji kazu nema???? Ukoliko mi neko moze pomoci da nadjem taj deo,unapred se zahvaljujem. miladinovic-vladimir@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 19, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data[user_id]=660660&data[order]=posted desc&data[keywords]=Cdi&dummy=name#mhs0-1505803997674 Tvoj Nislija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...kontaktirao sam ga odmah-nema...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da dodjem u kontakt sa Sofijom,ima predstavnistvo Keeway.........?! Pitao sam u Zagrebacko predstavnistvo,neverovatnih 160 e i ne salju ga van Hrvatske?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hccic 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas na aliexpress, nekih 30ak evra sa postarinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan video sam....koliko je sigurno kupovati na tom sajtu,da li imas neka iskustva? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hccic 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu kupio, posiljka je stigla za 20ak dana, a sto se tice sigurnosti, kupovao sam 20ak puta preko njih i nikad nije bilo problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Septembar 19, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje to od raznih kineza, ne mora originalni koji je skup. Ja sam kupio u BG u nekoj radnji kod Ade, zaboravio sam ime, mislim da se ulica zove Radnicka, pa se moze izguglati. Pre nego sto stavis novi cdi proveri da ti glavni vod kablova ne lezi na auspuhu. Meno zbog toga crko cdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 21, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo doci u kontakt sa nekom prodavnicom auto delova u Radnickoj ulici....svakako hvala.Jos nisam nasao cdi,ali ce majstor da pokusa da nesto sredi....videcemo.jos sam sa problemom....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 26, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Та радња је пресељена мало више према чукарици , мислим да је Френки мотор или тако нешто ? зашто компликујеш узми са Алиекспреса и миран Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir22 1 Napisano Septembar 26, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway supershedown 250 Prijavi odgovor kao problematičan malo me je strah da dam sifru kartice????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 27, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Информиши се малкице немо си лењ, немаш разлога за страву Имаш и тему за Али па малко прочешљај . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, vladimir22 said: malo me je strah da dam sifru kartice????? Ne daješ šifru tj. PIN kartice, nego samo 16-cifreni broj kartice. AliExpress je pouzdan online shop, mnogi tako kupuju i nemaju problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Septembar 27, 2017 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolja opcija polovni od Yamahe. vrv pasuje , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...